Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ήμουν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών - Γιατί γελάτε;» - VIDEO

 Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ήμουν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών - Γιατί γελάτε;» (Video) - Media
Αίσθηση και πολλά γέλια στην βουλή προκάλεσε... Το Ποντίξι
...
η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανταπάντησή του στον Νίκο Βούτση. Ο αρχηγός της ΝΔ είπε πως ήταν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών από την Χούντα κι ότι έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην εξορία. Αναρωτήθηκε, μάλιστα, απευθυνόμενος προς βουλευτές των άλλων κομμάτων "γιατί γελάτε;".
Για την ιστορία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1968. Στο διάστημα εκείνο η οικογένεια Μητσοτάκη ήταν ήδη σε κατ' οίκον περιορισμό, μετά την εκδήλωση του στρατιωτικού πραξικοπήματος το 1967. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δραπέτευσε τον 15αύγουστο του 1968 για το Παρίσι. Λίγο καιρό αργότερα πήγε να τον βρει στην γαλλική πρωτεύουσα και η οικογένειά του. Εκείνη την εποχή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε δηλώσει στα ξένα Μέσα ότι ο γιός του ήταν έξι μηνών και ίσως ο νεότερος πολιτικός κρατούμενος στον κόσμο. 
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το 2':07'' και μετά:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελάσανε αυτοί, που τότε λούφαζαν και σήμερα ως βουλευτές και υπουργοί της αριστεράς πουλάνε στα γίδια αριστεροσύνη.

Ανώνυμος είπε...

Λετε να γελασανε το ιδιο και με τον Γιωργακη ???? Δεν νομιζω !!! Βλεπεις στην Ελλαδα μονο οι αριστεροιο εκαναν τουτο , μονο οι αριστεροι εκαναν το αλλο κ.λ.π. κ.λ.π. !!! Κι ερχεται η ιστορια καποια στιγμη και α;ποκαλυπτει οτι "ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΤΕΣ " δεν ητανε τιποτε αλλο οι κυριοι της αριστερας !!! Αν θελετε μπορω να θυμηθω ενα σωρο ιστοριες απο τις ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΤΕΣ οι οποιες καπηλευτικαν με την αδεια των υπολοιπων τα παντα !!!!

Alors les enfants! είπε...

Σε άρθρο για τους δραπεντεύσαντες και εξόριστους Μητσοτάκηδες οι δυο άνω σχολιαστές μας λένε για την γενικόλογη γνώμη τους για τους "αριστερούς" σε προγενέστερους χρόνους. Μιλάνε για τον γείτονα τους που δηλώνει αριστερός ή για κανέναν βουλευτή από το νομό Δωδεκανήσων που δηλώνει αριστερός; Δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Εξορία με κρουασάν και βασανιστήρια στο Σεν Ζερμαίν.