Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Η τουρκική Φενέρμπαχτσε κληρώθηκε στο Europa League με τη ρωσική Λοκομοτίβ Μόσχας . Όταν η τύχη και η κληρωτίδα παίζουν περίεργα παιχνίδια


Η τουρκική Φενέρμπαχτσε κληρώθηκε στο Europa League με τη ρωσική Λοκομοτίβ Μόσχας

Εδώ και μερικές εβδομάδες, η Ρωσία και η Τουρκία διάγουν τη χειρότερη διπλωματική κρίση στην ιστορία τους. Μποϊκοτάζ, οικονομικές κυρώσεις, επιθετικές δηλώσεις, διπλωματικά παιχνίδια, σοβαρές εμπλοκές και επεισόδια στη θάλασσα, πραγματοποιούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση, επιδεινώνοντας την κατάσταση ανάμεσα στις δύο χώρες.   


Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σήμερα, η μοίρα και η τύχη είπαν να παίξουν ένα ακόμη από τα περίεργα παιχνίδια της, αφού στη κλήρωση για την φάση των «32» της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του Europa League, η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπες μία ρωσική και μία τουρκική ομάδα.  

Πρόκειται για την Φενέρμπαχτσε από την Κωνσταντινούπολη και τη Λοκομοτίβ από τη Μόσχα που πρόκειται να συναντηθούν σε διπλές αναμετρήσεις σε Τουρκία και τη Ρωσία το Φεβρουάριο. Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των ομάδων και αν θα επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών στις δύο χώρες.   

Στην ίδια κλήρωση, ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη βελγική Άντερλεχτ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο στις 18 Φεβρουαρίου και τη ρεβάνς μια εβδομάδα μετά.   

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: