Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Εισαγγελική παρέμβαση για τους Ολυμπιακούς του 2004

Ολυμπιακοί-Αγώνες-Γιάννα-Αγγελοπούλου

Στο “μικροσκόπιο” του εισαγγελέα Σωτήρη Μπουγιούκου μπαίνουν τα πορίσματα της Ελεγκτικής Επιτροπής για τις δαπάνες από την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 οι οποίες χαρακτηρίστηκαν «χρηστή διαχείριση».
 
Μετά από σχετικό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Real News, ο Σ. Μπουγιούκος έχει ήδη ζητήσει από τη Βουλή τις εκθέσεις ελέγχου έως και το 2007, για να ελέγξει, τις δαπάνες και σύμφωνα με το real.gr να ελέγξει το σκεπτικό με το οποίο τα μέλη της Επιτροπής κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα έγιναν σύννομα, αν και διαπιστώνουν σωρεία παρατυπιών.
 
Στο “μικροσκόπιο” μπαίνουν και οι συμβάσεις που υπέγραψε η πρόεδρος του «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Η real.gr κάνει λόγο για “τρεις συμβάσεις που υπέγραψε μέσα στην ίδια μέρα η ίδια η Γ. Αγγελοπούλου με τρεις πρώην δικαστικούς του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο κλήθηκε λίγο καιρό μετά να ελέγξει τα οικονομικά πεπραγμένα της Ολυμπιάδας”.
 
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ Η ΛΥΠΟΘΙΜΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ !!! ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΜΕΝΣ Ο ΦΑΚΙΔΟΜΥΤΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!! ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ! ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 500 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ,ΔΗΛΑΔΗ 170 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ 375 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ!!!ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΤΕ?ΑΥΤΗ ΧΕΣΤΗΚΕ!!!ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ.ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.ΤΡΩΕΙ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.