Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ



1. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – Α.Σ. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
 
Το Σάββατο στις 17:30 στο γήπεδο του Αστέρα θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στα πλαίσια της προετοιμασίας για την νέα σεζόν.
Πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει αγιασμός της ομάδας για την νέα χρονιά.

 
2. ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
 
Την Κυριακή στις 17:30 στο γήπεδο του Χρισσού θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με τη ομάδα του Χρισσού.
 
Καλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα της πόλης μας.
 
 
Την πρώτη του ήττα στα φιλικά γνώρισε ο Αστέρας Ιτέας στον φιλικό αγώνα που έδωσε με τον Ναυπακτιακό Αστέρα την Τετάρτη το απόγευμα όπου η ομάδα της Ιτέας έχασε με σκορ 3 – 0.
Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε χωρίς να σημειώσει γκολ καμία ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα Ιτέας ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλo του δημιουργώντας πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Ναυπακτιακού Αστέρας χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να βρει δίχτυα. Κορυφαία φάση του πρώτου ημιχρόνου η φάση του 40’ όταν έπειτα από ασίστ του Κουρελή στον Βάσο και ενώ όλοι ετοιμαζόντουσαν να πανηγυρίσουν το γκολ ο Βάσος από το ένα μέτρο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πληροφορηθηκα οτι αυριο στις 5.30 το απογευμα θα κανει προπονηση ο φωκικος στο γηπεδο της ιτεας. αληθευει; γιατι σε ιδιο αιτημα αλλου συλλογου δεν δοθηκε το γηπεδο με την αιτιολογια οτι θα χαλασει το χορταρι ενω στον φωκικο το αιτημα εγινε δεκτο; με τον φωκικο δεν θα χαλασει το γκαζον; μηπως θελουν να διωξουν τα παιδια της ιτεας απο το γηπεδο; ή ο φωκικος ειναι υπερανω ολων; ειναι επαγγελματικη ομαδα δεν επρεπε να εχει δικο της γηπεδο ή τουλαχιστον να πληρώνει για το γηπεδο που χρησιμοποιει; θυμαστε τη φραση "ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε γ..." ετσι λοιπον και εδω "ολα στην αμφισσα , ολα στον φωκικο και ολοι οι αλλοι να πανε να γ...".

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι έδωσαν άδεια να προπονηθεί η ομάδα του Φωκικού στο γήπεδο της ΙΤΕΑΣ, όταν τα παιδιά μας ξενιτεύονται και πληρώνουν από την τσέπη τους οι γονείς για να αθληθούν;
Εδώ και 18 μήνες τρέχουμε σε ξένα γήπεδα για να προπονηθούν τα παιδιά μας και εσείς δίνετε το γήπεδο στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ που είναι ο Φωκικός με μεγάλους χορηγούς π.χ. S & B .ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και πολλούς άλλους .
Άλλωστε το σύνθημά σας είναι (ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΦΩΚΙΚΟΣ. ) τους υπόλοιπους τους έχετε όλους γραμμένους δηλαδή όλους τους ΙΤΙΩΤΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

SHMERA PROPONITE O FOKIKOS.ME TON K.FOYSEKI NA EINE EKI..NA PANE NA PROPONIUOYNE,STIN SIGDITSA,TO GHPEDO EINE TIS ....ITIAS...ESXOS...

Σαλωνίτης είπε...

Να χαιρόσαστε την Αντιδήμαρχό σας. Εμείς την χαιρόμαστε

Ανώνυμος είπε...

itiotes sas arese...aaaaaaaaa.to ....ΦΧΑΡΙΣΤΙΘΚΑ..

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα.ποσο γραφικοι εισαστε!!!!!και να μην ξεχνατε γατακια: στην Φωκιδα ΜΟΝΟ εμεις!!!!!!