Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

3ο Sterea Run-4ος «Ηνίοχος Δρόμος» το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου

 




untitled

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑ, 7.10.2024    

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Πλατεία Κεχαγιά 

ΤΚ 33100, Άμφισσα

Τηλ: 2265350026

e-mail: grafeiotypou@delphi.gov.gr


     Α.Δ.Τ.: 198/2024



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3ο Sterea Run-4ος «Ηνίοχος Δρόμος» το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου

Μία ακόμα αθλητική διοργάνωση στο Δήμο Δελφών


Ο Δήμος Δελφών υποδέχεται μία ακόμα αθλητική διοργάνωση, το 3ο Sterea Run-4ος «Ηνίοχος Δρόμος», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024. 

Διοργανωτής του αγώνα είναι Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε. Φωκίδας) και συνδιοργανωτές ο Δήμος Δελφών, ο Αθλητικός Σύλλογος «Ηνίοχος», οι Δημοτικές Ενότητες Άμφισσας και Ιτέας, οι Κοινότητες Άμφισσας, Ιτέας και Κίρρας, και η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, συμμετέχουν η Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας (Τροχαία Άμφισσας, Ιτέας), η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άμφισσας, Ιτέας, το Λιμεναρχείο Ιτέας και το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας. 

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Γ.Γ.Α., της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας και υπό την Αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Υπουργείου Τουρισμού.


Οι αγώνες θα διεξαχθούν:


  • ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 

-«Παιδικός Αγώνας 1000μ» 

Ώρα εκκινησης:18.15

Αφετηρία-Τερματισμός: ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΪΑ-ΑΜΦΙΣΣΑ


-«Αγώνας Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5km» 

Ώρα εκκινησης:18.15

Αφετηρία-Τερματισμός: ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΪΑ-ΑΜΦΙΣΣΑ

 

-«Αγώνας 10km» 

Ώρα εκκινησης:18.30

Αφετηρία-Τερματισμός: ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΪΑ-ΑΜΦΙΣΣΑ

 


  • ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

4ος «Ηνίοχος Δρόμος» (Ημιμαραθώνιος) 

Ώρα εκκινησης: 08.00

Αφετηρία: ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΪΑ-ΑΜΦΙΣΣΑ

Τερματισμός: ΜΩΛΟΣ ΙΤΕΑΣ

 

Και οι 4 αγώνες διεξάγονται σε ασφάλτινες διαδρομές με πολύ καλή ποιότητα ασφάλτου, ενώ ο ημιμαραθώνιος παρουσιαζει αρνητική υψομετρική, γεγονός το οποίο ευνοεί τις καλύτερες επιδόσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ


Με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Τμημάτων Παιδείας, Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Νικόλαος Γιογάκης, σημειώνει: «Πιστοί στα όσα έχουμε εστιάσει από την πρώτη ημέρα στη διοίκηση του Δήμου μας, στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που σχετίζεται με τον αθλητισμό, μεταφέροντας ταυτόχρονα μηνύματα στην κοινωνία μας για τη σημασία ύπαρξής του στην καθημερινότητά μας. Το 3ο Sterea Run-4ος «Ηνίοχος Δρόμος» αποτελεί μία γιορτή όσων αγαπούν τον υγιή αθλητισμό και με χαρά μας και φέτος τον υποδεχόμαστε, καλώντας όλους να δώσουν το παρών, χειροκροτώντας τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, που με την παρουσία τους κάθε χρόνο έχουν κατατάξει την εν λόγω διοργάνωση σε μία από τις μεγαλύτερες της περιοχής μας».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: