Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Ράλλυ ΜΥ ΚΤΕΟ 2021 : Όλους τους βράβευσαν εκτός από μία..... Η Ιτιώτησσα Ειρήνη Κόγια - Γραμματικού θα είναι πάντα πρωταθλήτρια στην καρδιά μας!

 

      

  



 Πρότυπο για όλα τα μικρά κορίτσια !!!!



Η όμορφη Ειρήνη παίρνει άξια της σκυτάλη από τον Γιάννη Αναγνωστάκο...


Δήμος Δελφών

👉 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές το απόγευμα το «myKTEO 9ο Φθινοπωρινό Ράλλυ», υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών, το οποίο έλαβε χώρα το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην περιοχή μας, συγκεντρώνοντας 38 συμμετοχές! Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) και αποτέλεσε τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Χώματος, ενώ προσμέτρησε επίσης και στο Πρωτάθλημα Ιστορικών αυτοκινήτων καθώς και στο Κύπελλο Ιστορικών
🏎 Κορυφαίοι αναδείχθηκαν οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Στέλιος Ηλία, κερδίζοντας τις τέσσερις από τις πέντε ειδικές διαδρομές του «myKTEO 9ου Φθινοπωρινού Ράλλυ». Με αυτό τον τρόπο πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, και κατέκτησαν τον τίτλο των Πρωταθλητών Ελλάδος!
 
 
 
 

Νικητές του 9ου myKTEO Φθινοπωρινού Ράλλυ οι Τσουλόφτας-Ηλία, δεύτεροι οι Παπαδημητρίου-Πετρόπουλος και τρίτοι οι Σερδερίδης-Miclotte!

Συγχαρητήρια
στους δικούς μας Irene Kogia-Grammatikou & Νίκος Μοσχόπουλος! Οι απονομές έγιναν στην προβλήτα της βροχερής, σήμερα το απόγευμα, Ιτέας! Συγχαρητήρια στην διοργάνωση...εις το επανιδείν! Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Sofia Anagnostakou

 

 









και μερικές φωτογραφίες από το όχημα!!!

Μύρκας










ΥΓ 

την επόμενη φορά θα αγωνιστείτε με αυτήν την σημαία!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: