Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Με αφορμή την Αγιά Σοφιά, μαύρα σύννεφα φαίνεται να πέφτουν πάνω στην Ειρήνη της Περιοχής μας.







































O Ερντογάν με στρατηγικό σχεδιασμό προχωρεί στην 'Ιδρυση της "Νέας Οθωμανικής- Μουσουλμανικής Τουρκικής Αυτοκρατορίας" και σηματοδοτεί την απόφαση του γιά Διεξαγωγή Θρησκευτικών Πολέμων, με την αλλαγή, από Μουσείο σε Τζαμί της Αγίας Σοφίας ,μέσω του συμβολισμού της πράξης του...

Σημειώστε ότι πριν 2 έτη αφαίρεσε από τα βιβλία  Βιολογίας της Τουρκικής Εκπαίδευσης την  Δαρβινική Θεωρία της Εξέλιξης των ειδών. 'Ετσι κατευθύνει την Τουρκική -αλλά και λοιπή Μουσουλμανική-Νεολαία στα χέρια των Ιμάμηδων, τους οποίους θεωρεί ότι ελέγχει μετά τα τόσα χρόνια πολέμου και ξεκαθαρισμάτων με τους πιστούς του Αμερικανο-προστατευόμενου αντιπάλου του, Ιμάμη Γκιουλέν.

    Ο Ερντογάν οδηγεί την Τουρκική Κοινωνία σε Θρησκευτικό Φανατισμό και Μισαλλοδοξία. 
    Ως σύγχρονος Σουλτάνος Προετοιμάζει Στρατό Φανατικών Μουσουλμάνων γιά τις συρράξεις που προυποθέτει ο Ρόλος της Νέας Οθωμανικής Μουσουλμανικής Τουρκικής Αυτοκρατορίας.

    Αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα το άκρως Φασιστικό, Φανατικό, Λαικό ,"Φαινόμενο Ερντογάν" οι περιοχές όπου βρίσκονται Μουσουλμανικά στοιχεία επηρεαζόμενα από την Τουρκία, θα αποτελούν αποσταθεροποιητικά στοιχεία των Κοινωνιών που ευρίσκονται. 

    Ο Ερντογάν Ετοιμάζει Ιερό Πόλεμο και οι Δυτικοί αναλογίζονται τι τους συμφέρει Οικονομικά. 
   Τελικά ο Μάρξ δικαιώνεται στην ρήση του .. 
" Ο Καπιταλιστής είναι έτοιμος να πουλήσει και το σχοινί με το οποίο θα τον κρεμάσουνε."... 
    Αυτά συμβαίνουν όμως όταν ο κόσμος απομακρύνεται από την Αξία του Ανθρώπου και αποδίδει όλη την Αξία στα Μέσα. 
                     ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΤΡOΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 
φώναζαν οι παπούδες μας αλλά τους έσβησαν την φωνή, οι προγενέστεροι Μισσαλλόδοξοι Πόλεμοι των Χριστιανών παπάδων εναντίων των Ελλήνων Εθνικών.Η Ιστορία Επαναλαμβάνεται, αλλά τώρα οι συνέπειες θα είναι χειρότερες. Εδώ διακυβεύεται πιά ο Σύγχρονος Ευρωπαικός Πολιτισμός .
    Αν δεν επέμβουν άμεσα οι Ευρωπαίοι,...'οχι μόνον στην υπόθεση της Αγίας Σοφίας αλλά και σέ όλους τους Παραλογισμούς του Ερντογάν, οι οποίοι ήδη αιματοκυλούν πολλές περιοχές, συνορεύουσες( π.χ Συρία), απομακρυσμένες (π.χ. Λιβύη), ή στο Εσωτερικό της Τουρκίας όπου διώκονται όλοι οι Αντίπαλοί του...                ....τότε το επόμενο Μαντζινκέρτ θα είναι κάπου κοντά στις Βρυξέλλες,στο Βερολίνο ή στο Παρίσι.

              ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
Διότι θα μείνετε με τα ομόλογα στα χέρια
και τον Τούρκο "Νταβατζή" στην "πλάτη σας". 






Δεν υπάρχουν σχόλια: