Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Τι λέει ο δήμος Δελφών για τα αθλητικά έργα του προγράμματος "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" και την αρνητική εξέλιξη με την απένταξη του "Κλειστού γηπέδου Ιτέας"





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείτε αλλά η ανικανότητά σας κύριοι δεν κρύβεται πλέον.
Ευτυχώς όμως , για να ξέρουν όλοι μα όλοι , στον δήμο πως η αιρετή αυτοδιοικητική τριπλέτα που προέρχεται από τα συμφέροντα της ΒΙΑ είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ όπως ακριβώς και η ασθένεια που ταλανίζει την υδρόγειο...

Ανώνυμος είπε...

Ατυχώς επαληθεύονται οι εκτιμήσεις πώς η Τ.Α. στον Δήμο Δελφών δεν έχει ικανότητες πέραν της πρόσδεσής της σε Οικονομικά συμφέροντα που λυμαίνονται την Περιοχή.Δεν έχει πιά αυτή η Τ.Α.(Δήμος Δελφών και περιφερειακοί σύμβουλοι),όραμα αξιοπρεπούς ανάπτυξης της περιοχής και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η προώθηση των συμφερόντων όσων μεγαλοεπιχειρηματιών τους στήριξαν.Η περιοχή όμως είναι μικρή και όλα μαθαίνονται,γι' αυτό φροντίστε από δω και πέρα την "πολιτεία" σας,γιατί με το που θα σας πιάσουμε με την "γίδα στην πλάτη"( όπως συνέβη με μέλος παρελθούσης Τ.Α. του δήμου μας,στα σύνορα της Ελβετίας και κατόπιν επενέβη επιχειρηματίας της περιοχής γιά να μην τον κλείσουν μέσα γιά ξέπλυμα χρήματος,λέγοντας ότι ο Δελφιώτης αυτοδιοικητικός κουβαλούσε την "γίδα" γιά λογαριασμό του επιχειρηματία και συνεπώς αθωώθηκε,καταδεικνύοντας όμως τις δυνατές σχέσεις Νταβαντζήδων της περιοχής και κάποιων αυτοδιοικητικών). Κύριοι της Τ.Α. ή αλλάζετε "ρότα" και δουλεύετε γιά το κοινό καλό, ή σε λίγο θα πάψετε να κυκλοφορείτε στην μικρή μας κοινωνία,γιά να μην υποστείτε την δυσφορία των συμπολιτών σας.Πάψτε να είστε "His or Her master voice", και γίνεται η φωνή των συν Πολιτών σας.