Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Πλάζ " βραχάκια" ..και μερικές φωτό για να μη ξεχνιόμαστε...( από αναγνώστρια )









Το κείμενο διαμαρτυρίας είναι στα Αγγλικά:
"These picture show the mess that has been made and left there after the trees were pruned. This is a disgrace. People are leaving garbage all around and a fire can easily start. This needs to be cleaned as soon as possible. 
Thank you a concerned resident of Itea"

Προσπάθεια μετάφρασης στα Ελληνικά:

"Αυτές οι εικόνες δείχνουν το χάος που επικρατεί εκεί μετά το κλάδεμα των δέντρων. Αυτό είναι μια ντροπή. Οι άνθρωποι αφήνουν σκουπίδια τριγύρω και μια πυρκαγιά μπορεί εύκολα να ξεκινήσει. Ο χώρος πρέπει να καθαριστεί το συντομότερο δυνατό."

Σας ευχαριστώ , ένας ενδιαφερόμενος κάτοικος της Ιτέας



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη πόλη λες και είναι όλα στον αυτόματο.Δεν υπάρχει κάποιος αιρετός να κάνει μία βόλτα να δει το χάλι που επικρατεί? Κρίμα κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχήν να πούμε ΜΠΡΑΒΟ στο συνεργείο καθαρισμού, που επιμελήθηκε την κοπή των δένδρων, αλλά και τον καθαρισμό των πρανών, δυστυχώς ΚΥΡΙΩΣ από τα δικά μας σκουπίδια, που από την επόμενη κιόλας του καθαρισμού, κάποιοι φρόντισαν να ξαναβρωμίσουν την περιοχή ( αυτό φαίνεται και από τις σακούλες πάνω στο σωρό των κλαδιών).
Είναι θέμα παιδείας και αγωγής που έχει ο καθένας μας από την οικογένειά του αρχικά και δευτερευόντως από το σχολείο, να μην ουρεί μέσα στις καμπίνες..... και να μην πετάει την πλαστική σακούλα ή το κουτάκι αναψυκτικού στην παραλία.
Τώρα όσον αφορά τους αιρετούς, δυστυχώς αδιαφορούν για την ωραιότερη πλαζ που διαθέτει η περιοχή μας: 1. δεν υπάρχει κάδος σκουπιδιών στην πλαζ, 2. οι ντουζιέρες υπολειτουργούν εδώ και πολύ καιρό και προσφάτως έσπασαν.

Ανώνυμος είπε...

Resident of itia βρεϊ. Οχι ιτεα