Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

«Ο Ρουβίκωνας ξεφτιλίζει τη χώρα και η κυβέρνηση τον ανέχεται», λένε τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Αντιδράσεις ύστερα από την επίθεση με μπογιές στην πρεσβεία των ΗΠΑ 

Έντονη καταδίκη της επίθεσης με μπογιές στην αμερικανική πρεσβεία από τον Ρουβίκωνα με αιχμές προς την κυβέρνηση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.    
«Η επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία πλήττει την εικόνα της Ελλάδος διεθνώς και επιβεβαιώνει ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών» 
τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος για την πρωινή επίθεση μελών του «Ρουβίκωνα».   

Ο κ. Χαρακόπουλος χαρακτηρίζει τον Ρουβίκωνα «αγαπημένη ''συλλογικότητα'' του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζει να εξευτελίζει κάθε έννοια ασφάλειας» που έδρασε χωρίς να τον εμποδίσει κανείς σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτήρια στην πρωτεύουσα.   

«Η εικόνα της Ελλάδας ως ευνομούμενου και ασφαλούς κράτους πλήττεται διεθνώς», υπιοστηρίζει, ωστόσο, όπως σημειώνει, «αυτή είναι η συνέπεια της επί μια τετραετία ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, η οποία επιδεικνύει πρωτοφανή ανοχή σε παραβατικές ομάδες του περιθωρίου, οι οποίες με τη σειρά τους αποθρασύνονται».   

Υπογραμμίζοντας ότι «μετά τη λειτουργία γραφείου στη Φιλοσοφική, οι Ρουβίκωνες συναναστρέφονται τον αρχιδολοφόνο της "17 Νοέμβρη" Δημήτρη Κουφοντίνα τον οποίον συνοδεύουν στους περιπάτους του», ο κ. Χαρακόπουλος επισημαίνει ότι «για τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και την εικόνα ενός ευνομούμενου κράτους».     

«Ξεφτιλίζουν τη χώρα διεθνώς και η κυβέρνηση κάθεται και τους κοιτάει να κόβουν βόλτες με τον Κουφοντίνα», 
δήλωσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου από το ΚΙΝΑΛ.   

Η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του κόμματος διερωτάται: 

«Είναι μόνον ανοχή; Ή μάλλον είναι ανοχή και ανικανότητα!». «Σε κάθε περίπτωση έσπασαν όλα τα ρεκόρ...», καταλήγει η κυρία Χριστοφιλοπούλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: