Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ IMERYS ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για IMERYS ΦΩΚΙΔΑ





ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΓΣΕΕ)
Αριθ. καταχώρησης στο  βιβλίο Πρωτοδικείου Παρνασσίδας 228/50
ΕΔΡΑ: ΑΜΦΙΣΣΑ – 33100 – ΚΟΤΤΟΡΟΥ 23 ΤΗΛ & FAX:22650 23048
Άμφισσα             15 / 12 / 2018

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

       Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας καταγγέλλει την εταιρεία βωξίτη IMERYS  που 10 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, άρχισε να απολύει συναδέλφους μας που εργαζόντουσαν εδώ και 15 μήνες.  Πρόκειται για συναδέλφους που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της συγκεκριμένης επιχείρησης. Απαιτούμε η διοίκηση της εταιρείας IMERYS να πάρει άμεσα πίσω τις απολύσεις και να μετατρέψει άμεσα τις συμβάσεις των συναδέλφων μας σε αορίστου.
  
Για το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας

        Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

 Αγγελόπουλος Ευθύμιος                                                     Κάζος Ιωάννης


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως ο ιδιωτικος τομεας τα εχει αυτα. ευχομαι απο καρδιας γρηγορα να βρει δουλεια ο κοσμος. και εγω πριν λιγο καιρο απολυθηκα..

Ανώνυμος είπε...

1:58 ΜΠΕΡΔΕΎΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ Π[ΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΑΡΘΡΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ '' Βολεμενος'' σύνθηκαλισμος ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ '' Βολεμενο'' σύνθηκαλισμο ΔΕΝ ΛΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΤΟΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΣΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΕΜΕΝΑ. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ευαίσθητους για το περιβάλλον,για το Δελφικό τοπίο,για τη θάλασσα ;;; ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ; ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΤΟΠΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ Ή ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΜΩΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΒΩΞΙΤΗ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΣΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ; ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ Ή ΌΤΑΝ ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ; ΟΥΠΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΠΑ; ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ! ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΌ; ΠΩΣ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟ;