Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Αλεξίου εσύ σούπερ σταρ !! 1-0 ο Αστέρας εκτός έδρας .






http://www.katerinisport.gr/

Ανεβάζει στροφές ο Αστέρας Ιτέας!

Την ήττα γνώρισε στη Νεοκαισάρεια ο Αχιλλέας, με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας.
Οι γηπεδούχοι δεν ήταν σε καλή μέρα, χωρίς όμως παρόλα αυτά να καταφέρουν να εντυπωσιάσουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι όμως είχαν την τύχη και την ευστοχία να πετύχουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο όμως στάθηκε ικανό για να τους δώσει τους βαθμούς της νίκης.
Στο 9΄θα χαθεί μεγάλη ευκαιρία για το 0-1.όταν απο λάθος γύρισμα στον Βασιλειάδη θα βρεθεί μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του Αχιλλέα ο Γεωργουσόπουλος, ο οποίος θα πλασάρει για να διώξει σε κόρνερ ο έμπειρος Βασιλειάδης.
Στο 25΄ο Κατσαμάγκας θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή του Πάππου, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δε θα δείξει το σημείο του πέναλτι.
Στο 38΄ο Κουτσούμπας θα περάσει ωραία κάθετη πάσα στον Κακκάβα, αυτός θα πλασάρει μέσα απο την περιοχή τον Βασιλειάδη, με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται.
Στο 43΄και μετά απο εκτέλεση κόρνερ, ο Κακκάβας θα βρεθεί μόνος στο 2ο δοκάρι, θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.
Στο 49΄θα προλάβουν οι αμυντικοί του Αστέρα τον Ίτσιο Κ., πριν σουτάρει για την ισοφάριση, απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Στο 52΄νέα καλή φάση για τους γηπεδούχους με τον Κατσαμάγκα να γυρίζει την μπάλα στο πέναλτι, να βγαίνει στην πορεία της σέντρας ο Παγωνίδης σουτάροντας συρτά αλλά η μπάλα βρήκε σε πεσμένο παίκτη του Αχιλλέα, γύρισε εκτός περιοχής στον Ίτσιο Δ. που σούταρε δυνατά αλλά άστοχα.
Στο 68΄ο Αλεξίου θα πετύχει το μοναδικό τέρμα του αγώνα πλασάροντας σωστά τον Βασιλειάδη, μετά απο πολύ έξυπνη πάσα με τακουνάκι του Κακκάβα.
Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με 9 παίκτες τον αγώνα γιατί αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο 81΄ο Γεωργουσόπουλος και στο 90΄με απευθείας κόκκινη ο Κουτσούμπας, ενώ για 10 περίπου λεπτά έμειναν χωρίς τον Ανδράλα στον πάγκο, γιατί ο έμπειρος τεχνικός τους αποβλήθηκε.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Κατσαρός, Δερμίσης, Αποστολίδης (89΄Τζήκας), Τσιμπούκας, Ίτσιος Δημ.(70΄Λυκούργος), Μτσεντλισβίλι (81΄Ιωαννίδης), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος, Ίτσιος Κων.

Αστέρας Ιτέας (Πάρης Ανδράλας): Πάππος, Κουτσούμπας, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Μπογκντάνι (28΄λ.τ. Ρέππας), Μαυρόπουλος, Γεωργουσόπουλος, Μελισσόβας, Κακκάβας (90+Γκούρα), Πρέντι (90+Λόυκ), Νικολόπουλος (50΄Αλεξίου).
ΠΗΓΗ: pieriasport-news


Δεν υπάρχουν σχόλια: