Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Κλιμάκιο στελεχών της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ.Κων/νο Μπακογιάννη.

NDsign 2.png
Νέα Δημοκρατία-Ν.ΟΔ.Ε Φωκίδας                                    Άμφισσα, 27 Δεκεμβρίου  2016
Δημ.Το. Δελφών
33100 Άμφισσα


Θέμα : Κλιμάκιο στελεχών της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ.Κων/νο Μπακογιάννη.

   Μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κων/νου Μπακογιάννη κλιμάκιο στελεχών της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών τον  επισκέφτηκε στο γραφείο του στη Λαμία για  ανταλλαγή απόψεων αναφορικά στα  τοπικά θέματα.
Η συνάντηση επικεντρώθηκε και στην πρόσφατη ανακοίνωση-όχληση της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ για τη συνέχιση του δρόμου Μαλανδρίνου –Λιδορικίου.
Η ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών κατά δήλωση της Γραμματέως κ .Γεωργίας Καπαρέλη-Καπούρου οφείλει να είναι αντικειμενική στην κρίση της  προς κάθε κατεύθυνση και ειδικά με τα στελέχη που ασπάζονται την ίδια πολιτική ιδεολογία , προς χάριν της «συμφωνίας αλήθειας με τους πολίτες» που ακολουθεί πιστά ο αρχηγός μας  Κυριάκος Μητσοτάκης.
Δεν επιθυμούμε να είμαστε αρεστοί αλλά χρήσιμοι προς όφελος της βάσης που λογοδοτούμε καθημερινά , τονίζοντας ότι ουδέποτε υπήρξε αρνητική κριτική για το έργο ειδικά του Περιφερειάρχη κ. Κων/νου Μπακογιάννη που κυριολεκτικά οργώνει την ευρύτερη περιοχή ευθύνης του.  Επιθυμούμε απλά να ολοκληρωθεί.
Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική , ευχάριστη και ανανεώθηκε η επαφή με την επίσκεψη του επικεφαλής της Περιφέρειας στο Νομό Φωκίδας , όπου θα υπάρχει και λεπτομερής και εκτενής  ενημέρωση.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δήλωσε ότι στηρίζει τις προσπάθειες της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών  Νέας Δημοκρατίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και ανάδειξης των σοβαρών θεμάτων που την απασχολεί.
Τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών του εξέφρασαν επίσης την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του κόμματος στη Φωκίδα που επί δύο εκλογικές αναμετρήσεις είδαν τη  βουλευτική έδρα να χάνεται  και  πρέπει να υπάρξει πολύ δυνατή στελέχωση της παράταξης στο ψηφοδελτίο του Νομού και να επικρατήσει τελικά ο ΑΡΙΣΤΟΣ  στη Φωκίδα 
                      
                                                               Γραφείο Τύπου  
                                                                          ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών      

Δεν υπάρχουν σχόλια: