Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Η ανακοίνωση του Δήμου Δελφών

Ποιότητα νερών κολύμβησης στις βραβευμένες με γαλάζια σημαία ακτές του Δήμου Δελφών




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  Άμφισσα,  30.05.2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                                                                                 
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ                                                                    
                                                                                  
Διεύθυνση: Γ&Φ ΤΣΙΓΚΑ 14                              
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα                                
Τηλέφωνο: 2265072009      
FAX: 2265022094


ΘΕΜΑ: “Ποιότητα νερών κολύμβησης στις βραβευμένες με γαλάζια σημαία ακτές του Δήμου Δελφών”
Στις 25 Μαΐου 2016 και κατά την επίσημη τελετή ανακοίνωσης βράβευσης ακτών και μαρίνων των 50 χωρών του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία», η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε τέσσερεις (4) συνολικά παραλίες στο Δήμο Δελφών (Μαϊάμι, Τροκαντερό/Αγκάλη, Άγιοι Πάντες, Καλαφάτης).
Στα πλαίσια του εν λόγω Προγράμματος, ο Δήμος Δελφών προχώρησε στη διεξαγωγή δειγματοληψιών για την μικροβιολογική ανάλυση των νερών κολύμβησης των εν λόγω ακτών, μέσω κατάλληλα διαπιστευμένου εργαστηρίου από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).
Τα αποτελέσματα των αναλύσεων, που πραγματοποιήθηκαν στις 20-05-2016, καθιστούν εξαιρετική την ποιότητα των νερών κολύμβησης και στις 4 ακτές του Δήμου μας.
   -------------------------------------------------------------------------------------------
Η Αντιδήμαρχος
Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας



Μαρία Ζ. Ανδρεοπούλου



ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ :




7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά λίγο τσίπα δεν υπήρχε για τόσο αφελείς μας περνάτε.Για κοιτάξτε λίγο τις ημερομηνίες.Είναι δυνατόν να εκδίδονται τα αποτελέσματα στις 27/5/2016 απο τα εργαστήρια και η γαλάζιες σημαίες στις 25/5/2016 και να θέλετε να σας πιστέψουμε.Κυρια μου μην ασχολείσαι με το άθλημα δεν το γνωρίζεις και θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου.

Ανώνυμος είπε...

3:54, Μπορεί η εσωτερική αλληλογραφία για την ενημέρωση του φακέλου και την έγκριση για γαλάζια σημαία να διαφέρει από την έκδοση των εγγράφων για δημόσια ενημέρωση. Μπορεί ακόμα μπορεί …. πολλά πράγματα, καλά ή κακά, αγαθά ή πονηρά. Εάν αμφισβητείς κάτι, ψάξε άλλα αποδεικτικά στοιχεία γιατί με αυτό εκθέτεις αρνητικά την αμφισβήτησή σου. Όπως όλα … και εσύ μπορεί κακοπροαίρετα και υστερόβουλα να θέλεις να απαξιώσεις την ποιότητα των θαλασσών της περιοχής. Κάνε παρατήρηση για τυπική παράβαση, διοικητικό μπάχαλο ή ότι άλλο. Μην προσπαθείς να μας πεις όμως ότι η ασυμφωνία που παρατήρησες σημαίνει ότι κάποιος τοπικός παράγοντας παίζει στα δάκτυλα και κάνει ότι θέλει όλο το σύστημα. Άλλωστε οι τοπικοί παράγοντες επί πολλές δεκαετίες έθαβαν τα προτερήματα των παραλιών της Ιτέας και όλης της περιοχής και αποτέλεσμα η σημερινή κατάντια μας. Γιατί κατηγορείς τους σημερινούς; Ότι προσπαθούν να ανεβάσουν την περιοχή της Ιτέας που είναι η παραλία Δελφών Άμφισσας και περιχώρων ενώ κάνουμε μόνο για μεταλλεία; Όχι πώς έχουν ξεκαθαρίσει και αυτοί στο μυαλό τους πώς μπορεί να είναι η σωστή συνύπαρξη αλλά ξεκαθάρισέ το τουλάχιστον εσύ μπας και τους βοηθήσεις. Αν σε ενδιαφέρει το καλό της περιοχής όπως είπαμε και όχι κάτι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ναι πολυ καθαρα τα νερα.. ερε δουλεμααααα !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί μπορεί μπορεί αυτό δεν λέγεται απόδειξη αυτό λέγεται πιθανότητα και ο νομος των πιθανοτήτων στα μαθηματικά έχει διαφορετική προσέγγιση.Δεν ανέφερα πουθενά μεταλλεία ούτε πόλη γι'αυτο μην εκτίθεσαι.Οσο για την λειτουργεία του δημοσίου έχω την εντύπωση ότι το γνωρίζεις πολύ καλά ότι όλα γίνονται κατόπιν εορτής.Στην επόμενη πρόκληση περί αποδείξεων θα δημοσιεύσω το νομο για τις προϋποθέσεις των γαλαζιων σημαιών.Κανετε ότι κάνετε μην τα δημοσιοποιητε.Ξέρουμε πως γίνονται αυτά δεν είμαστε χθεσινοί ούτε μας έχουν κάνει λοβοτομή.Ας σταματήσει εδώ η.....
Κοροϊδία και οι δημοσιοποιήσει.

Ανώνυμος είπε...

Από που προκύπτει ότι οι προηγούμενοι θέλανε μα θάψουν την Ιτέα και τις παραλίες τηςq Τις 4 γαλάζιες σημαίες τις πήραμε γιά πρώτη φορά το 2012. Γινόταν επί μιά εικοσαετία σχεδόν, κάθε χρόνο ανελιπώς, με οργάνωση του Παπαλάϊου το διεθνές τουρνουά πόλο "ΠΥΘΙΑ" που έρχονταν ομάδες από όλο τον κόσμο. Επί μιά δεκαετία σχεδόν με οργάνωση του Φουσέκη γινόταν κάθε χρόνο ανελιπώς οι Πανελλήνιοι ιστιοπλοϊκοί αγώνες OPTIMIST με εκατοντάδες παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα. Πέρα από τα έργα που έγιναν την τετραετία 2011-2014 στην Ιτέα και την Κίρρα. Από που προκύπτει ότι αυτή η δημοτική αρχή θέλει να αναδείξει την Ιτέα; Δύο χρόνια τώρα δεν κουνιέται φύλλο ΠΟΥΘΕΝΑ...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Καλά είναι δυνατόν να τσαμπουνάς ανοησίες; Μας δουλεύεις; Οι άνθρωποι που είναι σήμερα στο Δήμο είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα το οτι ο βιολογικοσ δεν δουλευει αυτο δεν σασ λεει τιποτα.ολα τα αποβλητα πεφτουν στη θαλασσα.νερο για δειγμα περνουν απο τον αγιο δημητριο ανοιχτα.