Κυριακή 29 Μαΐου 2016

«Δρόμοι του κρασιού της κεντρικής Ελλάδας»

Διήμερο με χάπενινγκ στα οινοποιεία της Κεντρικής Ελλάδας





Εκατοντάδες επισκέπτες τίμησαν τις εκδηλώσεις των οινοπαραγωγών που οργανωθήκαν το διήμερο 28- 29 Μαΐου σε συνολικά 14 οινοποιεία της Κεντρικής Ελλάδας

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε αμπέλια της Κεντρικής Ελλάδας που παράγουν επώνυμα κρασιά, πολλά από τα οποία είναι προσανατολισμένα σε εξαγωγές, να επισκεφτούν τους χώρους παραγωγής, όπως επίσης και τους χώρους παλαίωσής αλλά και να δοκιμάσουν κρασιά που παράγονται. Όλα αυτά, μαζί με ένα πλαίσιο εκδηλώσεων που οργανώνονται στα οινοποιεία, με το κάθε ένα από αυτά να διατηρεί το χρώμα και την πρωτοτυπία του. Εκείνο όμως που δεν λείπει από τους χώρους των εκδηλώσεων είναι τα καλά κρασιά και η δυνατότητα των επισκεπτών να τα δοκιμάσουν δωρεάν.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που οργανώνουν χρόνια τώρα οινοπαραγωγοί της Κεντρικής Ελλάδας σε 14 οινοποιεία της Φθιώτιδας, της Φωκίδας, της Βοιωτίας και της Εύβοιας με τον γενικό τίτλο «Δρόμοι του κρασιού της κεντρικής Ελλάδας», οι δε εκδηλώσεις είναι ενταγμένες σε αυτές που οργανώνονται πανελλαδικά στα οινοποιεία με τίτλο «Ανοιχτές Πόρτες 2016».


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: