Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Το διαβάσαμε κι αυτό! Η S&B χορηγός σε σχολική ημερίδα για το περιβάλλον στην Φωκίδα! ΦΩΤΟ


Σε πρόσκληση που απέστειλε σχολείο της περιοχής μας για την παρουσίαση του προγράμματος των σχολικών δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν το σχολικό έτος 2012-2013 και πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη 5 Ιουνίου)  που ήταν και Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος, διαβάσαμε πως χορηγός της εκδήλωσης ήταν η S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε.

Τώρα θα αναρωτιέστε όπως και εμείς, τί περιλάμβανε η χορηγία της μεταλλευτικής εταιρίας…

…μάλλον θα χορήγησε λεωφορείο για περιήγηση στις περιοχές εξόρυξης στα βουνά της Φωκίδας και μιας  είναι και καλοκαίρι θα κέρασαν παγωτό τους μαθητές και καφέ τους διοργανωτές στην Ιτέα, δίπλα στη θάλασσα, αφού πέρασαν πρώτα  από το Λαρνάκι.
Giona_2008-09-017




 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ευκαιρούσαν οι γονείς τους να πάνε τα παιδιά να δούνε τι γίνονται τα σκουπίδια τους στον Βοϊδερπό ή στον Αϊγιαννάκη, εάν μιλάμε για σχολείο της Ιτέας.

Η εταιρεία φταίει για τα δικά της χάλια, για τα δικά μας ποιός; Σίγουρα εμείς αλλά έχουμε ελαφρυντικά αδιάσειστα για τον δικό μας ποπό.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΧΩΡΗΓΟΣ ΗΤΑΝ "Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ".ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η S&B ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ S&B ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ......ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΩΡΗΓΟΥΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.Α! "Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ" ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ.....ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΡΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΗΣ.
ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ,ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΡΟΥΦΙΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΠΡΩΤΟΙ ΤΡΕΧΕΤΕ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ?ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΒΛΕΠΩ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ,ΑΠΟ ΑΥΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΑΝ ΤΙΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΕΣΥ,ΧΟΡΗΓΟΣ????????ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η S&B ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ....ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΏ ΤΟΝ ΚΟΛ@@@@Ο ΣΑΣ......ΚΟΙΤΑ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΝΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ ΚΑΘΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1.000.000 ΜΕ 1.500.000 εκατ.ΕΥΡΩ, ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΙΛΑ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΦΛΟΜΟΣΑΝΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΩΛΥΘΟΥΝ ΟΙ 300 {ντοπιοι 100 περιπου}. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕ 3.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ , ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ . ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΣΟΥΜΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ ΔΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!