Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Εκδρομή Δημοτικού Σχολείου Κίρρας – ΦΩΤΟ



ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΛΟΥΣ ΣΧΟΛ.ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιξιάτικη εκδρομή του Δημοτικού σχολείου Κίρρας το Σάββατο 1/6/2013. Ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, αποφάσισε να καλωσορίσει το καλοκαίρι με μία ξεκούραστη εκδρομή στη φύση και στο βουνό.
Έγινε επίσκεψη και ξενάγηση στο όμορφο μοναστήρι του Οσίου Λουκά, όπου μικροί και μεγάλοι θαύμασαν τα αριστοτεχνικά χρυσόμορφα ψηφιδωτά που κοσμούσαν το εσωτερικό του μοναστηριού , αντί για απλές τοιχογραφίες.
Στη συνέχεια γονείς και παιδιά βρέθηκαν ανάμεσα στα έλατα και τα άλλα φυτά του βουνού . Με κεντρικό σημείο συνάντησης την «αλάνα» στην περιοχή Αρβανίτσα, ξεχύθηκαν για εξερεύνηση του δάσους. Οι μικροί εξερευνητές βάλθηκαν να εντοπίσουν τις αρκούδες που μόλις θα είχαν ξυπνήσει από τη χειμέρια νάρκη. Κεντρικός ήρωας της παρέας η SOUPER γιαγιά που πήρε μέρος σε όλα τα ομαδικά παιχνίδια ( π.χ. μήλα)
 Η μέρα εκτυλίχθηκε ήμερα, με παιχνίδι με χαλαρή διάθεση με άρωμα κέδρου , έλατου αλλά και μπύρας που συνόδευε τους εκλεκτούς μεζέδες του ορεσίβιου καταστήματος.
 Όμως μετά από τη δροσιά (έως ελαφρώς ψύχρα) του βουνού η παρέα του παραλιακού σχολείου Κίρρας θέλησε άρωμα ιωδίου. Έτσι το φινάλε της εκδρομής γράφτηκε με παγωτό πλάι στο κύμα στις παραλίες της Βοιωτίας.
Μπράβο στους διοργανωτές. Ήταν μια απέριττη και ξεκούραστη εκδρομή , με πολλά χρώματα και πολλά αρώματα.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Ένας φίλος της παρέας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΜΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...