Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Στη Βουλή η πρόταση για κακούργημα κατά του Παπακωνσταντίνου

papakonstantinou+vouli
Άντε να δούμε πόσο... "έντιμοι" είναι οι 300. Θα τολμήσουν να παραπέμψουν το ΚΑΘΑΡΜΑ έστω και για την Λίστα Λαγκάρντ; Πόπη Σουφλή
Στην Ολομέλεια θα συζητηθεί σήμερα στη Βουλή η πρόταση για επέκταση του κατηγορητηρίου της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ σε βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου
Η διαδικασία θα λήξει με μυστική ψηφοφορία αργά το βράδυ.
Πρόκειται για την πρόταση 54 βουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και σύμφωνα με το κείμενο που έχει συντάξει ο πρόεδρος της προανακριτικής Χρήστος Μαρκογιαννάκης τα ευρήματα των ερευνών απαιτούν την προσθήκη του αδικήματος της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος το οποίο επιφέρει ποινή φυλάκισης έως και δέκα έτη.
Η κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος προέκυψε από το περιεχόμενο των εγγράφων που έστειλαν πρόσφατα οι γαλλικές αρχές σύμφωνα με τα οποία η λίστα Λαγκάρντ εστάλη επίσημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ! ΩΡΑΙΑ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ , ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ , ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ! ΨΕΥΤΗΣ , ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ , ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ " ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ " ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ , ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!