Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΚΙΡΡΑ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ


Άρχισε να υλοποιείται, σύμφωνα με  το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Δελφών ,το έργο «ανακατασκευή πεζοδρομίων» σε τμήμα της οδού Αγ. Ιωάννου. Οι  εργασίες προχωράνε ομαλά χωρίς προβλήματα.
Φάνηκαν   απτά αποτελέσματα στον παραλιακό άξονα της Κίρρας μετά από αυτοψία που πραγματοποιήθηκε  στην περιοχή από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, τον Λιμενάρχη,  την Πρόεδρο της  Τοπικής Κοινότητας Κίρρας και το μέλος του Λιμενικού Ταμείου και  Δημοτικό  Σύμβουλο κ. Αραπόπουλο . Διαμορφώνονται και καθαρίζονται οι παραλίες της Κίρρας  με επιμέλεια του Λιμενικού Ταμείου  και  με  τη  συμβολή  της Δ/νσης  Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών.
Κλιμάκιο του ΙΓΜΕ παρέμεινε επί δύο ημέρες στην περιοχή , παίρνοντας δείγματα από τις πηγές στην περιοχή Αγιόνερο. «Ενδιαφέρουσα περιοχή με σημαντικό υδροβιότοπο και νερά πλούσια σε  διοξείδιο του άνθρακα» ήταν οι πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών. Σε δέκα ημέρες  περίπου αναμένουμε τα αποτελέσματα των μετρήσεων.
 Προ λίγων ημερών κλιμάκιο της Π.Ε.Φ. με την Αντιπεριφεριάρχη κ. Γαζή, βρέθηκε στην παραλία «βραχάκια» προγραμματίζοντας άμεσες βελτιώσεις στην περιοχή.
 Ευχάριστες δράσεις και εξελίξεις για την Κίρρα. Αναμένουμε και τη συνέχεια.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: