Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Ο Ιτιώτης αθλητής του πόλο , Γιώργος Καλαϊτζής στο μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του : Θα αγωνίζεται στην Ιταλική Ορτίτζια του Τεμπέστι!



Μια επίπονη προσπάθεια πολλών ετών δικαιώνεται στην περίπτωση του Γιώργου Καλαϊτζή, καθώς ο 27χρονος περιφερειακός είναι έτοιμος να ανοίξει την πιο όμορφη σελίδα στην καριέρα του και αυτό θα συμβεί εκτός συνόρων.

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος περιφερειακός αποχωρεί από την Ελλάδα και το μίζερο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών για να αγωνιστεί στην Ιταλία, σε μια ομάδα με ιστορία, ανερχόμενη δύναμη στη γειτονική χώρα και θα γίνει συμπαίκτης με τον αειθαλή θρύλο, Στέφανο Τεμπέστι.


Από τις ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, ένα παιδί που ξεκίνησε την υδατοσφαίριση στην επαρχία, μετέπειτα στον Πανιώνιο, στον ΝΟ Βουλιαγμένης και πλέον μέλος μιας εξαιρετικής ομάδας του ιταλικού πρωταθλήματος, εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να αποκομίσει σπουδαίες εμπειρίες, να ζήσει ένα διαφορετικό επίπεδο απ’ότι στην Ελλάδα και να δείξει, πάνω απ’όλα στον εαυτό του, τι είναι ικανός να κάνει.

Για τον Γιώργο Καλαϊτζή, το γεγονός ότι η Ορτίτζια ήθελε να τον συμπεριλάβει στο ρόστερ της, αποτελεί μια προσωπική δικαίωση και επιτυχία, καθώς δεν είναι εύκολο αθλητές που δεν βρίσκονται στην Εθνική ομάδα να δέχονται προσφορές από μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού.

«Επέλεξα να αποδεχτώ το πρότζεκτ της Ορτίτζια γιατί πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους ιταλικούς συλλόγους, γνωστός από όλους για το υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητάς του στην Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον, ιδανικό για να βελτιώσω και να αναδείξω τις ικανότητές μου ως αθλητής. Από τη μεριά μου, θα δεσμευτώ με όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχουν θέσει η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο.

Στους οπαδούς της Ορτίτζια μπορώ να διαβεβαιώσω ότι όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω και να λάβω την διαρκή σας υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν».

πηγή


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή σταδιοδρομία στον συμπατριώτη μας.
Αυτό που θυμάμαι είναι το πόσο καλός άνθρωπος ήταν ο παπούς αυτού του παιδιού.