Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

«ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ» : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο προγραμματισμένος καθαρισμός του λιμανιού στο νησί Τριζόνια του Δήμου Δωρίδας



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο προγραμματισμένος καθαρισμός του Λιμανιού στο Νησί Τριζόνια του Δήμου Δωρίδας. Τα μέλη του Συλλόγου μας με επιμονή και μεθοδικότητα κατάφεραν να απομακρύνουν από το βυθό πολλά άχρηστα αντικείμενα και να ανακουφίσουν τον πυθμένα του Λιμανιού. 

Μεταξύ άλλων ανασύρθηκαν πολλά Λάστιχα αυτοκινήτων και φορτηγών, σωλήνες πλαστικές, τελάρα, κομμάτια διχτυών, γυάλινα βάζα και γυάλινα οικιακά σκεύη, καλώδια από μηχανές σκαφών, ανταλλακτικά μηχανών, κάγκελα, πλαστικά κάθε είδους και μεγέθους, σεντίνες Σκαφών.κ.α

θέλουμε Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας Δωρίδας που μαζί με τους μικρούς μαθητές βοήθησαν και συμμετείχαν στην βιωματική δράση.

Το Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΤΑ ΤΡΙΖΟΝΗΣΙΑ"  Ανδρέα Νικολακόπουλο για όλη τη συνεργασία και το γεύμα που πρόσφερε στα μέλη του συλλόγου μας μετά το πέρας του υποβρύχιου  καθαρισμού.

Η κοινή προσπάθεια από μικρούς και μεγάλους έφερε σπουδαία αποτελέσματα..Τέλος να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Συλλόγου μας που έδειξαν υπομονή , επιμονή και συνεργατικότητα. Ολοκληρώνονται με αυτό τον καθαρισμό  οι εθελοντικές δράσεις μας για το 2023.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό 
                                                                

Εκ του Δ.Σ








































Δεν υπάρχουν σχόλια: