Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Ιτέα: « Διεξήχθη με επιτυχία το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scrabble »

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scrabble, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 29/4 – 1/5/2022 στο Ξενοδοχείο Trokadero στην Ιτέα.



Συμμετείχαν 46 παίκτες (18 από Αθήνα, 12 από Θεσσαλονίκη, 5 από Πτολεμαΐδα, 3 από Κοζάνη, 4 από Βέροια, 2 από Ρόδο, 1 από Μήλο και 1 από Πάτρα).
Στην Α΄ κατηγορία διακρίθηκαν:
1. Άρης Μπάτρης
2. Μιχάλης Γκανόπουλος
3. Εύα Ζέρβα
4. Τάκης Παπαγιαννόπουλος
5. Ευθύμιος Παπασταυρίδης
6. Θεόδωρος Καλαντίδης
Στην Β΄ κατηγορία διακρίθηκαν:
1. Άκης Καραϊωσηφίδης
2. Πέννυ Μολφέτα
3. Σπύρος Κοκκινάκης
4. Ζωή Μπουλέρου
5. Γιάννα Καράμπελα
6. Παναγιώτης Φαναράς
Ευχαριστούμε θερμά το χορηγό μας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΕΡΕΤΤΑΣ» από τη Ρόδο, που προσέφερε 10 βιβλία σε όσους διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους στις κατηγορίες των στατιστικών.
Ευχαριστούμε θερμά την Ανθούλα Χατζηγεωργίου από τη Ρόδο, που προσέφερε 10 χειροποίητα μπρελόκ - γούρια σε όσους διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους στις κατηγορίες των στατιστικών.
Ευχαριστούμε θερμά τις Εφόρους μας Έφη και Κατερίνα, οι οποίες αντεπεξήλθαν άψογα στα καθήκοντά τους. Αμφότερες έλαβαν δώρο το βιβλίο «Αβγά Μηλάτα, η γραμματική των παιδικών μου χρόνων» της Αναστασίας Χρυσαφίδου Καλφέλη.
Ευχαριστούμε θερμά την Εύα Ζέρβα για την καλλιτεχνική επιμέλεια της αφίσας.
Ευχαριστούμε θερμά το Γιώργο Μουζεβίρη για την επιμέλεια των κληρώσεων.
Ευχαριστούμε θερμά την Βάσω Πουλερέ, την Εύη Κατσαούνη και τον Σπύρο Κοκκινάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους στην παραγωγή των στατιστικών.
Ευχαριστούμε θερμά την Ανθούλα Χατζηγεωργίου για την προσφορά ενός λάπτοπ.
Ευχαριστούμε θερμά τον Νάσο Στεργιόπουλο, τον Άκη Καραϊωσηφίδη και την Ανθούλα Χατζηγεωργίου, που προσέφεραν τα φύλλα αγώνων.
Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Σκραμπλ Αθηνών - Πειραιώς, την Ένωση Σκραμπλ Θεσσαλονίκης και τον Όμιλο Σκραμπλ Πτολεμαΐδας για την προσφορά του αγωνιστικού υλικού (ταμπλό, χρονόμετρα, λεξικά κλπ.).
Το εξωαγωνιστικό πρόγραμμα πλαισιώθηκε από το βραδινό γλέντι στην Ταβέρνα του Κώστα Λιάπη, περιηγήσεις στους Δελφούς, την Αράχοβα και το Γαλαξίδι, καθώς και πρωινή εξόρμηση στη φύση για το καθιερωμένο πρωτομαγιάτικο στεφάνι.
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που τίμησαν με τη συμμετοχή τους την εκδήλωση. Συγχαρητήρια σε όλους τους διακριθέντες στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν 12 χορταστικά παιχνίδια, διασκέδασαν ως μια μεγάλη και αγαπημένη παρέα και γλέντησαν με την ψυχή τους.
Καλή αντάμωση στο 2ο τουρνουά Μήλου!


Δεν υπάρχουν σχόλια: