Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ξεθάβουν και ...κλέβουν τις σωλήνες από το έργο ¨Αδρευση του Ελαιώνα" !!!

 

 
 

Φτερά έβγαλαν οι πανάκριβες σωλήνες ύδρευσης του έργου Άρδευση του Ελαιώνα και μια - μια άρχισαν να αποδημούν προς άλλους τόπους.... ορεινούς!!
 
Κρίμα τα χρήματα του Δημοσίου κρίμα ο κόπος .
 
Η καμμένη γη θα είναι τελικά το μόνο που θα μας μείνει....
 
 
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι : κατασκευάζεται το «Αρδευτικό έργο Ελαιώνα Άμφισσας Νομού Φωκίδας», προϋπολογισμού 37.205.000 ευρώ, με ποσό εργολαβικής σύμβασης 20.354,446,47 ευρώ και επιπλέον 7 εκ. ευρώ σύμβαση .
 
 Με το έργο αυτό προβλέπεται η άρδευση της πεδινής κοιλάδας μεταξύ Άμφισσας, Χρισσού, Δελφών, Ιτέας και Σερνικακίου, συνολικής έκτασης 34.810 στρεμμάτων, με συνολικών μήκος αγωγών 167.000 μέτρα.
Το αρδευτικό δίκτυο έχει χωρισθεί σε τρεις ζώνες, με βάση την στάθμη της πιεζομετρικής γραμμής, με δύο σημεία υδροληψίας (το ένα στην Άμφισσα και το άλλο στο Χρισσό) από τον αγωγό μεταφοράς του νερού προς Αθήνα της ΕΥΔΑΠ.
Ο φορέας υλοποίησης του έργου, με την εκτίμηση ότι έως τα τέλη του 2014 (!!!) θα έχει ολοκληρωθεί το έργο άρδευσης του Ελαιώνα Άμφισσας.....
 
 
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλααααα Γιάννη βγάλε δελτίο τύπου κι εσύ Γιώργο και λύθηκε το ζήτημα. Οι προηγούμενοι θεσμικοί υπόλογοι με μεγάλες ευθύνες κι αυτοί πολύ περισσότερο από τους νυν

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ