Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Απάντηση αντιδημάρχου κ.Γ.Τσατσαρώνη στην από 29/09/2021 επιστολή του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας.


«Το κείμενο που ακολουθεί το έχουμε στείλει στον Προέδρο της κοινότητας από 5 Οκτωβρίου 2021 με την παράκληση να ενημερώσει τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου.»

Γεώργιος Τσατσαρώνης
Αντιδήμαρχος Δήμου Δελφών
Δ.Ε Ιτέας





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι του Δήμου ,
καλές οι μελέτες, μελέτες , μελέτες καταδυτικά πάρκα αλεξικέραυνα , αυλές σχολείων κτλ, μας έχετε χορτάσει.
Όμως η εικόνα της πόλεως είναι απαράδεκτη.
Στη Λεωφόρο Άστυγγος που διασχίζει την πόλη και έπερπε να είναι το στολίδι της
η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Καλά δεν περνάτε από εκεί ?
Πεζοδρόμια ξεχαρβαλωμένα, κράσπεδα χωμένα κάτω από την άσφαλτο, δένδρα ξερά, επιφάνεια ασφάλτου με σαμάρια από τις ρίζες των πεύκων, φωτισμός καλυμμένος
μέσα στα δένδρα κτλ.
Η δυτική είσοδος-έξοδος της πόλεως από το Γ Δημοτικό σχολείο μέχρι τον περιφερειακό δρόμο από την πλευρά της θαλάσσης τσαντίρ μαχαλά όψις.
Ο δεύτερος παραλιακός δρόμος έχει πολλά τετράγωνα με απαράδεκτη και προσβλητική για την πόλη εικόνα , και είναι μέσα στην αγορά.
Το τετράγωνο των πρώην μύλων στην περιοχή της Ευαγγελίστριας φάτσα στη Μαρίνα γιατί σκουπιδότοπος?
Και πάρα πολλά άλλα.
Κύριοι εάν δεν μπορείτε .......

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή πρόεδρος κοινότητας Ιτέας να συμπεριφέρεται ως πρόεδρος αθλητικού σωματείου. Επικαλείται ανυπαρξία έργων στη ΔΕ Ιτέας με πρόσχημα το συμφέρων ακαδημίας ποδοσφαίρου που δραστηοποιήται αυτός ή συγγεινικό του πρόσωπο. Κύριε Πρόεδρο επιλέγεις την ομάδα ποδοσφαίρου ή την εκλεγμένη θέση σου?

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιο θράσος αντιδήμαρχος Ιτέας να επικαλείται και άλλες 35 κοινότητες ως δικαιολογία για την ανυπαρξία του!! Επίσης στα 5 χρόνια άπνοιας δεν ήταν και ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος που υπογράφει και αυτός την απάντηση;; Κοιμηθείτε ήσυχοι Ιτιώτες! Κάποιο ρουσφέτι θα σας τάξουν πάλι πριν τις εκλογές.