Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Απόλυτη κάλυψη Γεννηματά σε Σημίτη

Απόλυτη κάλυψη Γεννηματά σε Σημίτη


«Ο πανικός τους, τούς οδηγεί σε έναν απίστευτο κατήφορο, τούς οδηγεί σε νέο γύρο επιθέσεων σκανδαλολογίας» κατηγόρησε την κυβέρνηση - Αφορμή δημοσιεύματα κατά του πρώην πρωθυπουργού


«Η συκοφάντηση και η υποβάθμιση των αντιπροσωπευτικών θεσμών οδηγεί στην πλήρη κυριαρχία συμφερόντων, που είναι ανεξέλεγκτα και αδιαφορούν για το δημόσιο συμφέρον» επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ξεκαθάρισε ότι για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο σεβασμός στη διάκριση των εξουσιών και η αναβάθμιση του κύρους των θεσμών είναι βασική προτεραιότητα.

«Το τονίζω ιδιαίτερα, γιατί καθημερινά οι θεσμοί δέχονται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ μεγάλα πλήγματα» προσέθεσε και άσκησε κριτική προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα: «Ο πρωθυπουργός έδωσε προχθές πρωτοφανές δείγμα καθεστωτικής αντίληψης, θεωρώντας ως θεσμικό εμπόδιο αποφάσεις της Δικαιοσύνης, που απλά δεν συμφωνούσε μαζί τους».

Στο πλαίσιο αυτό, κάλυψε τον Κώστα Σημίτη, που δέχεται επίθεση μέσω δημοσιευμάτων: 

«Και δεν σταματούν εδώ. Ο πανικός τους, τούς οδηγεί σε έναν απίστευτο κατήφορο, τούς οδηγεί σε νέο γύρο επιθέσεων σκανδαλολογίας. Και το κάνουν αυτό σήμερα, εντελώς τυχαία! Σήμερα, που ολοκληρώνεται με τόσο μεγάλη επιτυχία το Συνέδριό μας.

Η απάντηση είναι για άλλη μια φορά ξεκάθαρη: Διαφάνεια για τους πάντες και παντού. Χωρίς παιχνίδια με τους θεσμούς. Επιθέσεις στον πρωθυπουργό της χώρας που έβαλε την Ελλάδα στην ευρωζώνη, την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θωράκισε τη χώρα, δεν πιάνουν. Θα πάρουν την περιφρόνηση που τους αξίζει. Ματαιοπονούν».

Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΠΑ.ΣΟΚ. ΛΕΜΕ....