Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Απάτη με εικονικά τιμολόγια στη Θήβα



Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσε αγρότης από τη Θήβα, ο οποίος υποστήριζε πως είχε φτιάξει μια γεωργική επιχείρηση, για την οποία όμως δεν είχε ούτε ένα παραστατικό.

Τα χρήματα που έβαλε στην τσέπη ο καλλιεργητής έφθασαν τα 184.075.770 ευρώ. Όπως προκύπτει από τον έλεγχο των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, ο αγρότης εμφανίζονταν να κατέχει μια έκταση 50.000 στρεμμάτων στην περιοχή της Θήβας.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, δεν είχε ούτε ένα στρέμμα και η περιοχή που... καλλιεργούσε ήταν μόνο στα χαρτιά. Όταν, λοιπόν, οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ του ζήτησαν να προσκομίσει τα μισθωτήρια συμβόλαια της έκτασης εκείνος δεν είχε να επιδείξει κανένα έγγραφο.

Τα στοιχεία των αρμοδίων Αρχών τον εμφάνιζαν να καλλιεργεί κρεμμύδια και πατάτες και τη συνολική παραγωγή την πουλούσε σε περισσότερες από 30 εταιρείες.

Ο επιτόπιος έλεγχος του ΣΔΟΕ απέδειξε ότι ο αγρότης είχε φτιάξει μια γεωργική επιχείρηση που ήταν στον... αέρα!
 
ΠΗΓΗ: www.zougla.gr
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ : ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ??? ΚΑΙ 2ον ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΥΠΤΕ ? ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ??? ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΘΑΙ ΠΙΑ ΘΡΑΣΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΕΡΕΤΕΣ ΟΠΩΣ : ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ! ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 360 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ 30 ΕΥΡΩ !!! ΤΟ ΚΑΤΛΑΒΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ???