Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Σε λειτουργία οι κάμερες της Τροχαίας στο δρόμο Ιτέας-Άμφισσας κλπ.


Παράνομες οι κάμερες της τροχαίας άρα παράνομα και τα πρόστιμα;;;
O σμπίρος μου, που εσχάτως έχει διεισδύσει στην αστυνομική διεύθυνση Φωκίδας, με πληροφόρησε ότι συνεργείο εξ Αθηνών τοποθέτησε τελικά τις κάμερες της τροχαίας ( σσ στους δρόμους Ιτέας- Γαλαξιδίου και κοντά στην Τοπόλια ) και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η λειτουργία τους που είναι να ελέγχουν την ταχύτητα των διερχομένων οχημάτων και αυτομάτως, αν έχεις ξεπεράσει την επιτρεπόμενη , σου έρχεται το μπουγιουρντί στο σπίτι. Αυτή είναι η είδηση.
Το παράδοξο τώρα… οι κάμερες στήθηκαν χωρίς την άδεια της πολεοδομίας και του Υπουργείου Πολιτισμού (λόγω Δελφικού Τοπίου χρειάζεται ειδική άδεια) και ως εκ τούτου τα όποια πρόστιμα επιβληθούν θα προέρχονται από παράνομες κάμερες, άρα θα είναι παράνομα και θα μπορούν να εκπέσουν στα δικαστήρια.
ΠΗΓΗ Εφημερίδα: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ??ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ....ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΤΙΩΤΙΣΑ.-

Ανώνυμος είπε...

??????????????????

Ανώνυμος είπε...

Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας προβλέπει τα εξής πρόστιμα για την υπέρβαση ορίου ταχύτητας:
• Πρόστιμο 40 ευρώ για υπέρβαση έως 20 χλμ/ώρα από το όριο.
• Πρόστιμο 100 ευρώ για υπέρβαση ορίου πάνω από 20 χλμ/ώρα.
• Πρόστιμο 350 ευρώ και επί τόπου αφαίρεση διπλώματος για εξήντα μέρες, για όσους οδηγούν με ταχύτητα 30 χλμ/ώρα μεγαλύτερη από το όριο, καθώς και σε αυτούς που κινούνται σε αυτοκινητοδρόμους με ταχύτητες μεγαλύτερες των 150 χλμ/ώρα και στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με ταχύτητες μεγαλύτερες των 130 χλμ/ώρα.