Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΚΙΝΗΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ: «Δεν αντέχουμε άλλο, θα μας λιντσάρει ο κόσμος»

«Δεν αντέχουμε άλλο, θα μας λιντσάρει ο κόσμος»
H αδιάλλακτη στάση της τρόικας στα θέματα των απολύσεων και του λεγόμενου «χαρατσιού» έχει αρχίσει και προκαλεί έντονες αναταράξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό.
 Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», από την περασμένη εβδομάδα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ένα κίνημα αμφισβήτησης και πολεμικής κατά της τρόικας, στο οποίο προσχωρούν όλο και περισσότεροι βουλευτές και από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Μάλιστα, πολλοί εξ αυτών έλεγαν στα πηγαδάκια της Βουλής: «Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν αντέχουμε άλλο; Δεν αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του και θα μας λιντσάρει; Ή μήπως αυτός είναι ο στόχος τους;».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ κ.βουλευτες. ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ κ.λ.π. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!! ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ! ΝΕΡΑΤΖΟΚΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΓΚΕΛ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ! ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΧΡΟΣΤΑΓΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ . ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΡΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ? Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ???