Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11-3-2013
ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ Δ. ΔΕΛΦΩΝ
     Το Σάββατο 9-3-2013 οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, βρεθήκαμε στα Καστέλλια στη συγκέντρωση κατοίκων, για να διατρανώσουμε την θέληση και αποφασιστικότητα μας ότι η Αλεφάντω θα μείνει έξω από την καταστροφική εκμετάλλευση της S&B. Εκεί στο Δημοτικό σχολείο, άλλη μια φορά ξετυλίχτηκε το χιλιοπαιγμένο «παιγνίδι» της εταιρείας που έβαλε τους εργαζόμενους ΑΣΠΙΔΑ στα συμφέροντά της, προσπαθώντας να διχάσει τους κατοίκους, την ίδια ώρα που η γνωστή «παράγκα» του νομού, υπάκουοι συνεργάτες, προσπαθούσε να τους αποπροσανατολίσει!!!
     Ο Αντιδήμαρχος Γραβιάς κ. Μανανάς έκανε ότι μπορούσε ώστε να τιναχτεί στον αέρα η συνέλευση κατοίκων, προφανώς για να μην παρθεί απόφαση καταδικαστική της καταστροφικής «επένδυσης», της εταιρείας και όλων των εμπλεκομένων δημόσιων υπηρεσιών και λειτουργών που ποδοπατούν αναίσχυντα νόμους και αρχές, προκειμένου να μένουν ορθάνοιχτοι οι δρόμοι στην καταλήστευση του ορυκτού πλούτου της περιοχής, με την εκμετάλλευση κοιτασμάτων ακόμα και πάνω από τα κεφάλια των Καστελλιωτών.
    Και βέβαια οι πολίτες να μένουν ηθικά και υλικά εγκλωβισμένοι στην φιλευσπλαχνία της μοναδικής εταιρίας και των επιλογών της!!!
     Η συνέλευση όμως έγινε σε πείσμα όσων μέσα και έξω δεν την ήθελαν.
     Οι κάτοικοι ύψωσαν το ανάστημα τους και αποδέχτηκαν μαζικά το ψήφισμα αντίστασης που προτάθηκε από την επιτροπή αγώνα Καστελλιωτών.
     Είμαστε σίγουροι ότι η Αλεφάντω θα γίνει η απαρχή μιας νικηφόρας πορείας. Είμαστε σίγουροι ότι οι αγκυλώσεις χρόνων και ο ραγιαδισμός θα παραμεριστούν και οι ΠΟΛΙΤΕΣ θα βάλουν την δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις και στο μέλλον αυτού του τόπου. Εμείς σαν δημοτική κίνηση θα είμαστε σταθερά αρωγοί σε τέτοιες διαδικασίες.
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….


Δεν υπάρχουν σχόλια: