Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Ξεκινούν οι εργασίες για τη Διώρυγα της Κορίνθου

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ, ενώ οι εργασίες ξεκινούν σε λίγες ημέρες


Στη Βουλή τη Δευτέρα έρχεται η σύμβαση για την αποκατάσταση της Διώρυγας της Κορίνθου, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ, ενώ οι εργασίες ξεκινούν σε λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με τον κ. Ταγαρά, λόγω του μεγάλου κόστους του έργου -καθώς ο αρχικός προϋπολογισμός ήταν στα 10 εκατομμύρια -τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 εγκρίνεται από τη Βουλή, αμέσως μετά, δηλαδή εντός της ίδιας εβδομάδας υπογράφεται η σχετική σύμβαση και την επόμενη ημέρα ξεκινά ο ανάδοχος -η Άκτωρ- τις εργασίες.

Σημειώνεται ότι η παραπάνω ενημέρωση γίνεται ύστερα από συνεργασία και συνεννόηση με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και την ανάδοχο εταιρία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ


πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΟΥΝΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ. ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΗ.
https://www.protothema.gr/economy/article/1211439/pligma-gia-ton-thalassio-tourismo-to-sunehizomeno-kleisimo-tis-diorugas-korinthou/?fbclid=IwAR220EVxy2wN6T94-E_LmIcb7h-GYhjJqTS4oSh2mpTZuKc-nGYy28ygufU