Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Η διαβούλευση είναι γεγονός για την IMERYS - Εθελούσια και εσωτερικές μετακινήσεις στην ατζέντα


Την Τετάρτη στις 08:30 το πρώτο μέρος της συζήτησης, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση της διοίκησης.


Η δύσκολη ώρα για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες του προγράμματος εθελουσίας εξόδου και οι εσωτερικές μετακινήσεις στην IMERYS, φτάνει την Τετάρτη 8/5 στις 08:30 το πρωί.
Με επίσημη πρόσκληση, την οποία κοινοποιεί και στο υπουργείο Εργασίας ο κ. CharlesPoignon καλεί το ΔΣ του Εργοταξιακού Σωματείου σε συζήτηση, τονίζοντας ότι η διαβούλευση είναι μια διαδικασία που απαιτεί η νομοθεσία, αλλά και ότι η συζήτηση αυτή είναι το πρώτο μέρος των διαπραγματεύσεων.
Στην πρόσκληση τα θέματα που αναφέρονται είναι το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου και τις εσωτερικές μετακινήσεις. Μάλιστα αναφέρει ότι «η εταιρεία χρειάζεται να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές αλλαγές που θα επιτρέψουν την αύξηση της παραγωγής στις υπόγειες στοές, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας.
Τέλος, ζητεί τη συμμετοχή τους αναφέροντας ότι τα έργα αυτά είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της εταιρείας και των εργαζομένων, ενώ εκδηλώνει την πρόθεση να βρεθούν λογικές και κοινά αποδεκτές λύσεις.

"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ"   


Δεν υπάρχουν σχόλια: