Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Η Κατερίνα Καλπούζου Τηλιγάδα υποψήφια με τον Θαν. Παναγιωτόπουλο μας συστήνεται.

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Κατερίνα Καλπούζου Τηλιγάδα, κείμενο


Βιογραφικό:
Είμαι η Κατερίνα Καλπούζου Τηλιγάδα. Γονείς μου είναι ο Γεώργιος και η Ειρήνη Καλπούζου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άμφισσα όπου και ολοκλήρωσα τη φοίτησή μου στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Κατέχω πτυχίο βοηθού Λογιστηρίου και με την ιδιότητα υπαλλήλου λογιστηρίου έχω εργαστεί σε λογιστικά γραφεία σε Άμφισσα και Μύκονο. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Τηλιγάδα και έχω δύο κόρες. Την Ειρήνη και τη Μαρία που είναι φοιτήτριες.

Μένω μόνιμα στην Ιτέα από το 1990 και δραστηριοποιούμαι στα κοινά μέσα από την ενεργό συμμετοχή μου 
- σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων (νηπιαγωγείων, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου) σαν πρόεδρος δημιουργώντας για πρώτη φορά ράμπα για Αμεα σε δημοτικό και γυμνάσιο, φυσικά με την βοήθεια των διευθυντών των σχολείων.
- Στον "Ναυτικό Όμιλο Ιτέας" σαν γενική γραμματέας και αργότερα σαν έφορος κολύμβησης, με μεγάλες διοργανώσεις όπως τα "Πύθεια" και τα "Δελφίνια".
- Στον "Γυμναστικό Σύλλογο Ιτέας" σαν έφορος του τένις και αργότερα σαν ειδικός γραμματέας, με πολλές διοργανώσεις όπως τουρνουά τένις και άλλα τουρνουά του συλλόγου. Κάναμε μια μικρή ανακαίνιση στο γήπεδο του τένις και στόχος μας είναι η δημιουργία δύο καινούργιων γηπέδων τένις όπου θα μπορούμε να φιλοξενούμε Πανελλήνιους Αγώνες στην Ιτέα. Ήδη έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία με μελέτη και βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού.
- "Ζωοφιλική Ομάδα Ιτέας" σαν γενική γραμματέας. Με την βοήθεια του Δημάρχου και της υπεύθυνης αντιδημάρχου καταφέραμε να στειρώσουμε και να εμβολιάσουμε πάνω από 150 σκύλους. Μπορέσαμε και θεραπεύσαμε δεκάδες σκύλους, δώσαμε για υιοθεσία πάρα πολλά αδέσποτα τα οποία πρώτα τα τσιπάραμε. Καταφέραμε να έχουμε τρεις αξιόλογους κτηνιάτρους στην διάθεσή μας για οτιδήποτε χρειαστεί. Τα αδέσποτά μας έχουν καθημερινά την τροφή και τα φάρμακα που τους χρειάζονται. Έχουμε φτιάξει ένα καταφύγιο φιλοξενίας ζώων ώστε να τα απομακρύνουμε από την παραλιακή ζώνη που κυκλοφορούσαν Με στόχο να φτιάξουμε καινούργιο καταφύγιο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών καθώς και πάρκο δεσποζόμενων ζώων για ένα πιο καθαρό περιβάλλον.
- Στην καρναβαλική ομάδα που καταφέραμε μαζί με τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Ιτέας να κάνουμε το καρναβάλι στο λιμάνι ένα καρναβάλι που θέλουν πολλοί να έρθουν να το δουν.
- Στον πολιτιστικό σύλλογο "ο Δεσμός" σαν μέλος διοργανώνουμε εκδηλώσεις που βοηθούν την πόλη μας.
ΑΥΤΗ η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί για το καλό όλων μας. 
Αυτό με ώθησε να προχωρήσω σε ένα χώρο ευρύτερων δραστηριοτήτων, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, και να διεκδικήσω μέσω της ψήφου σας κάτι καλύτερο με το συνδυασμό του Θανάση Παναγιωτόπουλου, "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών", γιατί η επιθυμία μου για καλύτερες συνθήκες ζωής με σύγχρονες υποδομές και σεβασμό στο περιβάλλον, μπορεί μόνο μέσα από αυτή τη συνεργασία να υλοποιηθεί!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: