Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Πόσιμο πλέον το νερό της Κίρρας

Image result
Δήμος Δελφών
Γραφείο Τύπου
                                                         
Άμφισσα, 4 Ιανουαρίου 2018



                                   Πόσιμο πλέον το νερό της Κίρρας

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών μας, θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας και ειδικότερα τους κατοίκους της Κίρρας σχετικά με τα εξής:

1. Οι τελευταίες δύο αναλύσεις του νερού ύδρευσης της Κίρρας (την τελευταία την παραλάβαμε χθες, 03.01.2018) αποδεικνύουν ότι το νερό του δικτύου ύδρευσης στην Κοινότητα Κίρρας βρίσκεται πλέον εντός των προβλεπομένων ορίων και είναι ασφαλές για πόση.

2. Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες, με κατάλληλους χειρισμούς που πραγματοποιήσαμε, η Κίρρα υδρεύεται αποκλειστικά με νερό από το Διυλιστήριο της Άμφισσας, ενώ για τις ημέρες των εορτών χρειάστηκε η ενίσχυση των δεξαμενών της Κίρρας με μεταφορά πόσιμου νερού από βυτιοφόρα οχήματα.


3. Οι γεωτρήσεις που σε μεγάλο βαθμό κάλυπταν μέχρι πρόσφατα τις ανάγκες της Κοινότητας Κίρρας αυτή τη στιγμή έχουν τεθεί εκτός δικτύου και ελέγχονται συνεχώς από τα διαπιστευμένα εργαστήρια με τα οποία συνεργαζόμαστε.

2 σχόλια:

ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ - ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ είπε...

ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ..ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ?
ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ?
ΑΦΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ...ΟΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΥΔΕΙΣ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ !!!!

Γ. ΔΡΑΚΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Για τα λασπόνερα που ήπιαμε στην Ιτέα θα βγάλουν ποτέ ανακοίνωση;