Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤO FACEBOOK...!!! ΑΝΟΙΞΕ ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... ''ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ''


«Σελίδα υποστήριξης στη Μαρία Ρεπούση για τον άδικο πόλεμο που δέχεται».Έτσι τιτλοφορείται η νέα σελίδα που «άνοιξε» στο facebook.
Η σελίδα ξεκινάει με ένα βιογραφικό της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις ιστορικές της απόψεις…αλλά εξελίσσεται σε «ανθολόγιο» ύβρεων και χαρακτηρισμών από χρήστες που διαφωνούν με τις απόψεις της.
Η σελίδα μάλιστα έχει ως κεντρική φωτογραφία την Ελληνική σημαία μαζί με την ημισέληνο…
Διαβάστε μερικά από αυτά:
μωρη αγ…ητη πατσαβουρα κακο ψοφο να εχεις
ΚΑΛΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ. ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ. ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.
κυρια ρεπουσ..τη εχετε την αμεριστη συμπαρασταση μου,τα λετε πολυ σωστα
μεγαλες αληθειες απο μια ταπινη κ πραγματικη πολιτικο του τοπου μας που ποτε δν μασησε τα λογια της κ δν κρυφτηκε πισω απο τη δημοτικοτητα της(επισης,ειναι κ γαμω τα milf)
Αγαπούμε Ρεπούση. Αγαπούμε συνωστισμό. Αγαπούμε ουρές για τα καράβια των μεταναστών. Ούτε Ζάλογγο υπήρξε, ούτε Κολοκοτρώνης, ούτε επανάσταση. Όλα ένα ψέμα είναι για να νιώθει καλύτερα ο λαουτζίκος με την πάρτη του.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ? ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ [ΕΑΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ] ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΤΗΡΑΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.
 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ? ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ . ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ {δεν ειναι ιστορικος } ΠΟΥ ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ! ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ , ΕΜΨΥΧΟ Η ΑΨΥΧΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ !!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ : ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40 ! ΖΗΤΩ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ!!!ΕΒΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ Η ΚΥΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΥΘΟΣ Η ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ ΑΓΡΑΦΩΝ.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΕΤΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΡΤΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Η ΜΟΝΗ ΣΕΛΤΣΟΥ.ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ(ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΡΕΠΟΥΣΗ)ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ.ΕΚΕΙ ΕΧΑΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΖΑΛΟΓΓΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ.ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΓΙΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑ ΜΥΘΟΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΡΓΙΘΕΑΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ prassia eyrytanias,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΝΑ Τ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣΗΜΙΤΗ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Η ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ......ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΩΡΑ Η ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ........

Ανώνυμος είπε...

Δείτε στο YOUTUBE το αργιθεάτικο τραγούδι,Βασίλημ΄ κάτσε φρόνημα,που απαντάει, εγώ ραγιάς δεν γίνομαι,χαράτσι δεν πληρώνω.Η καλύτερη απάντηση στην κυρία Ρεπούση καί σε όλουσ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η «κυρία» Ρεπουση και οι υπόλοιποι του σιναφιού της καλά θα κάνουν να ρίξουν μια ματια στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη.Αν τους έχει μείνει ακομα λίγη πετσα.Αν . . .