Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας , στην παρουσίαση του Π.Ε.Α.Λ. (Πλαίσιο Έργων Ανάπτυξης Λιμένα) και των μελετών της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ιτέας







Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτή Κέρκυρας, κυρίου Στέφανου Γκίκα, του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή Φωκίδας, κυρίου Ιωάννη Μπούγα και του πρώην Υφυπουργού Ανάπτυξης και νυν Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, κυρίου Ιωάννη Τσακίρη.


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις ομιλίες των δύο βασικών στελεχών της κυβέρνησης, καθώς και τις τοποθετήσεις του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φωκίδας, κυρίου Γεώργιου Δελμούζου και του Δημάρχου Δελφών, κυρίου Παναγιώτη Ταγκαλή.

Ακολούθησαν οι παρουσιάσεις του Π.Ε.Α.Λ. (Πλαίσιο Έργων Ανάπτυξης Λιμένα) και των μελετών της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ιτέας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Λ.Τ.Ν.Φ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοφία , σ ' ευχαριστούμε για την προσφορά σου .
Μετά από πολλά χρόνια υπάρχει/ουν κάποιος/οι που βλέπει/ουν στην σωστή διάσταση το πρόβλημα της πόλης μας.
Όσοι Ιτιώτες έχουμε απομείνει και τρέφουμε ακόμη αγάπη για την πόλη που έφτιαξαν οι πατεράδες και οι παπούδες μας σ' ευγνωμονούμε .
Καλό κουράγιο στο έργο σου .

Υ.Γ
Ανατριχιάζω στην ιδέα μιας ,άλλης, Λιμενικής Επιτροπής .

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

10:34 Για πες μου σε παρακαλώ , γιατί εγώ είμαι και λίγο χαζός , τι κατάλαβες από αυτή την συνάντηση ? ποια έργα θα γίνουν και πότε θα ολοκληρωθούν ?
Ευχαριστώ