Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Γάζα: Με τα πιστοποιητικά γέννησης στα χέρια πατέρας μαθαίνει ότι τα μωρά του και η γυναίκα του σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό

Βίντεο του CNN αποτυπώνει τις υστερικές κραυγές του πατέρα από τη Γάζα ο οποίος φαίνεται να λιποθυμά, την ώρα που άλλοι γύρω του προσπαθούν να τον κρατήσουν


 

Δεν υπάρχουν λόγια για να σχολιάσει κανείς το δράμα που ζει ένας Παλαιστίνιος πατέρας, ο οποίος θρηνεί τον χαμό του συνόλου της οικογένειάς του από ισραηλινό βομβαρδισμό στη Γάζα.

Όλα πήγαιναν πολύ όμορφα για τον Mohammad Abu Al Qumsan και τη γυναίκα του Joumana Arafa, φαρμακοποιό στο επάγγελμα οι οποίοι ανακοίνωσαν την έλευση των δίδυμων μωρών της Αΐσάλ και του Ασέρ στο facebook όπου άρχισαν να δέχονται τα συγχαρητήρια από συγγενείς και φίλους.

Μετά από τρεις μέρες ο πατέρας ξεκίνησε να πάει να καταχωρήσει τη γέννηση των μωρών τους. Με τα πιστοποιητικά γέννησης στα χέρια, η κάμερα του CNN καταγράφει την απίστευτη στιγμή που ο τραγικός πατέρας μαθαίνει ότι τα δύο του παιδιά και η γυναίκα του έχουν σκοτωθεί από ισραηλινό πλήγμα στο σπίτι του στην επαρχία Ντέιρ αλ Μπάλα, όπου είχαν καταφύγει μετά από τον εκτοπισμό τους από τα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας.

Ο υστερικές κραυγές του πατέρα σιγά σιγά υποχωρούν καθώς φαίνεται να λιποθυμά, την ώρα που άλλοι γύρω του προσπαθούν να τον κρατήσουν.

Η οικογένειά του, όπως λέει το CNN είναι μεταξύ άλλων 23 που σκοτώθηκαν από επίθεση του Ισραήλ στην ευρύτερη περιοχή εκείνη την ημέρα. 




με πληροφορίες από CNN 

Δεν υπάρχουν σχόλια: