Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών

Αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών



Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, δημοσίως και με ηλεκτρονικό τρόπο, η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών η οποία είχε ως σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τη διοργάνωση των φετινών ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ. Πραγματοποιήθηκε ρεκόρ διάθεσης λαχνών. Εξαντλήθηκαν όλοι οι λαχνοί που είχαν εκδοθεί ενώ διατέθηκαν και επιπλέον πενήντα (δόθηκαν αριθμοί χωρίς απόκομμα)!!! Στη διάθεση των λαχνών, πέραν των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, βοήθησαν και οι: Μορφούλα Αγαπητού, Απόστολος Ζησόπουλος, Ευθύμιος Κατσαρέλης, Ρούλα Κουτσού, π. Σταμάτης Λαλλάς, Εύη Λιόλιου, Νίκη Μαργαρίτη, Έφη Μηλιώτη, Νεκτάριος Μπαμπαγενές, Κορνηλία Μπετεινάκη και Αθηνά Πατάκα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ενίσχυσαν την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου μας με οποιονδήποτε τρόπο: είτε προσφέροντας δώρα, είτε αγοράζοντας λαχνούς, είτε διαθέτοντας σε τρίτους λαχνούς.

Κληρώθηκαν 153 δώρα τα περισσότερα των οποίων ήταν σημαντικής αξίας. Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα, τα αεροπορικά εισιτήρια για δυο άτομα (μετά επιστροφής) για οποιονδήποτε προορισμό της AEGEAN (εσωτερικού ή εξωτερικού), κέρδισε η Δήμητρα Καραμπάγια με τον λαχνό Νο 854.

Δείτε αναλυτικά τους λαχνούς που κληρώθηκαν στο συνημμένο αρχείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: