Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ , Ν.Ε Φωκίδας : «Άλλη μία προεκλογική φιέστα»


 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρηχή και στείρα αντιπολίτευση χαρακτηρίζει το Δ.Τ του Φωκικού ΣΥΡΙΖΑ , που επικεντρώνεται στην στηλίτευση της  mini προπαγάνδας της ΝΔ , να συσπειρώσει τον κόσμο μπροστά από ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα που « καίει » στην κυριολεξία την Φωκίδα και αφορά στην ανάπτυξη και τουριστική αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου .
Η έννοια της αυτοκριτικής βεβαίως δεν φαίνεται να υπάρχει στον αξιακό κώδικα του κόμματος που κυβέρνησε την χώρα και του βουλευτή εκπροσώπου του κόμματος στην Φωκίδα , κ.Κωστοπαναγιώτου , καθότι :
α)Ουδέποτε κατάλαβε το μέγεθος της αστοχίας του χαρακτηρισμού της Φωκίδας «αποκλειστικής μεταλλευτικής εκμετάλλευσης» και ίσως εξ αυτού δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη για το χωροταξικό - ταφόπετρα της τουριστικής ανάπτυξης της Φωκίδας που υπέγραψε ως κυβέρνηση το 2018. Ένα Νομοσχέδιο που δεν τολμούσε ποτέ να φέρει στην βουλή η δεξιά ! ούτε την εποχή που τα οργανωμένα συμφέροντα έβαλαν την τότε δεξιά κυβέρνηση να χαρακτηρίσει το λιμάνι της Ιτέας , «χύδην φορτίου» !
β)Ουδεμία κριτική - κανένα Δελτίο Τύπου , δεν εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον «κόμβο της Κολοπετινίτσας» , που κατάφωρα πρόκειται για ρουσφετολογική εξυπηρέτηση του βωξίτη , με παράλληλη διασπάθιση δημοσίου χρήματος για την κατασκευή αυτού του ανοσιουργήματος . Ο μόνος που πήρε θέση και το πολέμησε , ήταν εκείνος ο «μοναχικός καουμπόυ» , περιφερειακός σύμβουλος Δρόσος Παρασκευάς.
γ)Ουδέποτε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έθιξε το θέμα της παραχώρησης της μαρίνας Ιτέας , ούτε ποτέ αναρωτήθηκε τον λόγο για τον οποίο απέβησαν άγονοι δύο διαγωνισμοί από το ΤΑΙΠΕΔ.
δ)Ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέδωσε δελτίο τύπου να τονίσει την χρησιμότητα ή όχι της επέκτασης του λιμανιού της Ιτέας.
ε)Σε γενικές γραμμές ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα ουδέποτε υπερθεμάτισε την τουριστική αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου Ιτέας-Κίρρας και Γαλαξιδίου για την καλύτερη εκμετάλλευση του ονόματος των Δελφών, καθότι απ ότι φαίνεται ή δεν μελέτησε ποτέ τα «κιτάπια» και τα οικονομικά στοιχεία στην χώρα μας ή δεν πιστεύει στην τουριστική αξία της περιοχής των «παγκοσμίων Δελφών» , που υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ά περνάει μέσα απ την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου . Αυτού του μετώπου και αυτών των απαραίτητων έργων που προσπαθεί , τουλάχιστον στα λόγια , να αναδείξει η παρούσα διεύθυνση του Λ.Τ Ν Φωκίδας.

Ανώνυμος είπε...

Συμπολίτη μου ,ο βουλευτής και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το ψήφισε αυτό που θεωρείς ότι δεσμεύει την τουριστική ανάπτυξη όμως εγώ ακούω τον κόσμο να παραπονιέται για την αρχαιολογία το δασαρχείο και τελευταία την απόφαση του ΣτΕ που δεσμεύουν πολλές εκτός σχεδίου περιοχές που είναι ιδιοκτησίες Ελλήνων φορολογουμένων και τους κάνουν να αισθάνονται ότι τους κάνουν και χάρη που τους αφήνουν να ζουν εδώ . Είναι υποκριτικό να αφήνουν να καταστρέφονται ολόκληρες βουνοκορφές για την πράσινη ενέργεια και να την πληρώνουμε δεκαπλάσια; Που είναι οι θεσμοί να προστατέψουν αυτές τις κορυφές; Νόμους έχουμε, ανθρώπους να τους διαχειριστούν και να τους πιστέψουν δεν έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μια δήλωση από το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ εάν γνωρίζει κάτι που δεν μας το λένε κάποιοι άλλοι σχετικά με τα παράλληλα νομίσματα. Μόνο ο Πέτσας είπε μια αλήθεια ότι όποιος δεν προσαρμόζεται με την νέα τάξη πραγμάτων θα πεθάνει .

Ανώνυμος είπε...

παραμύθια της χαλιμάς. Με 1.000.000 επισκέπτες όλο το χρόνο στους Δελφούς, χώρια Γαλαξίδι χιονοδρομικό μανάγουλη Μοναστηράκι κτλ ψάχνουν κάποιοι να βρούν οτι φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό στη Φωκίδα. Ας κοιταξουν στα νησιά πόσοι τουριστες πάνε. Λιγότεροι απότι εδω σε εμάς. Αλλά ειπαμε μεγάλη μειωπία.