Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ρωσία.Ποιός είναι ο Ναβάλνι που τα Δυτικά media αναγορεύουν σαν τον φοβερό εκσυγχρονιστή αντίπαλο του Πούτιν;



Κανονικά δεν ήθελα να γράφω για τον Alexei Navalny, επειδή δεν αξίζει να σπαταλώ τον χρόνο μου με τον ανύπαρκτο, αλλά επειδή τα δυτικά ηλίθια ΜΜΕ και οι πολιτικοί κάνουν τόσο σαματά, αποφάσισα να περιγράψω ποια είναι η γνώμη του ρωσικού λαού γι' αυτόν. Για τους Ρώσους, ο Ναβάλνι είναι πράκτορας της CIA. Ο Ναβάλνι είναι σημαντικός μόνο για τα δυτικά main-shit-μίντια, τα οποία τον διογκώνουν στο μέγεθος μάρτυρα, αλλά στην πραγματικότητα χρησιμεύει ως προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας και του Πούτιν. Τον παρουσιάζουν ως επικίνδυνο πολιτικό αντίπαλο του Πούτιν, ενώ αν γινόταν εκλογές σήμερα, ο Ναβάλνι θα έπαιρνε το 0,5%... του αριστερού @@ του Πούτιν.


Αλλά τι λένε τα συγχρονισμένα fake ΜΜΕ, εναλλάξ; Η εποχή του Πούτιν τέλειωσε, οι Ρώσοι είναι δυσαρεστημένοι, ο Ναβάλνι θα εκπληρώσει τους πόθους του λαού, θα ηγηθεί μιας επανάστασης, θα πάρει φόρα, θα κλάσει μια μάντρα ρωσικά @@ και θα σαρώσει το «καθεστώς του Πούτιν», ώστε να επανέλθει η δημοκρατία στην χώρα. Όποιος έχει Ρώσο φίλο, ας του πει την ιστορία, για να τον δει, όχι να κατουριέται από τα γέλια -αυτά τα κάνουμε εμείς- αλλά να κουνάει απλά το κεφάλι απορριπτικά.


Οι περισσότεροι Ρώσοι δεν τον ήξεραν καν ως μπλόγκερ, ήταν γνωστός μια μικρή ομάδα ομάδα ανθρώπων ως κριτικός της κυβέρνησης, όπως ακριβώς οι μπλόγκερ της Δύσης. που ασκούν κριτική στις κυβερνήσεις. Όταν του ήρθε η ιδέα να ενεργοποιηθεί πολιτικά, ο αριθμός των ακόλουθων ήταν αμελητέος.


Προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, έκανε διαμαρτυρίες χωρίς άδεια, προκαλούσε την αστυνομία, η οποία διέλυε τις διαμαρτυρίες, όπως η δική μας αστυνομία τις δικές μας. Τα δυτικά μέσα τσίμπησαν και πούλησαν τις επιδείξεις τάπερ ως «βίαιη δράση του καθεστώτος Πούτιν εναντίον της αντιπολίτευσης». 


Ο κακομοίρης Ναβάλνι απεικονίστηκε ως θύμα αντίποινων. Οι δικές μας διαδηλώσεις, όμως, που διαλύονται με ρόπαλα και κανόνια δεν ακούγονται. Ή πιστέψατε ότι αράζουν όλοι στ' @@ τους με τις μασκούλες, ή γράφουν μόνο επαναστατικά ραβασάκια στο φέισμπουκ. Οι σημαντικότερες διαμαρτυρίες που γίνονται στην Δύση η αποσιωπούνται, ή απεικονίζονται ως διαδηλώσεις κλόουν συνωμοσιολόγων, ακροδεξιών εξτρεμιστών, και ρατσιστών νεοναζί.



Επιστρέφουμε στον Navalny, με ποινικό μητρώο για υπεξαίρεση. Παρά τον σαματά των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την ποινή φυλάκισης (για παραβίαση της δοκιμασίας του) και την σκηνοθετημένη απεργία πείνας, μόνο 15.000 άτομα διαμαρτυρήθηκαν γι 'αυτόν πριν από τρεις ημέρες. Ούτε. Κοντά 7.000 στη Μόσχα και κοντά 5.000 στην Αγία Πετρούπολη. Οι κωμικοί των ειδήσεων μας, όμως, προέβλεψαν 130.000 διαδηλωτές μόνο στη Μόσχα, οι οποίοι θα σήκωναν σεισμό και τα έτρεμαν τα παπάρια του Πούτιν.


Ένα παράδειγμα για την fake εικόνα της Ρωσίας προβάλουν τα δυτικά επίσημα ΜΜΕ, την στιγμή που τα διάφορα «hoaxes» κυνηγούν εμάς που προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα στο σωστό φως.


Γιατί οι Ρώσοι δεν θέλουν τον Ναβάλνι; Όταν εξελίχθηκε από blogger που εξέθετε τη διαφθορά στην χώρα, σε πολιτικό με δυτικό πρόγραμμα, θύμωσαν οι Ρώσοι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αποκρουστικό για τους Ρώσους από το να βλέπουν έναν πολιτικό που εκπροσωπεί τις θέσεις και τα συμφέροντα της Δύσης. Όταν η Δύση υποστηρίζει ένα άτομο, αυτή είναι η εγγύηση πώς δεν θα πετύχει στην Ρωσία. Το ίδιο συμβαίνει και στην Δύση. Αν ένας πολιτικός υποστηρίζεται από τη Ρωσία θα τον εξοντώσουν. Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο Τραμπ, τον οποίο οι Δημοκράτες κατηγόρησαν για ρωσική εκλογική βοήθεια. Να ΄σου και ο φωστήρας αρχηγός της CIA, John Brennan με την αντίδρασή του σε Tweet τον Οκτώβριο του 2020. "Φανταστείτε τις προοπτικές ειρήνης στον κόσμο με τον Μπαίντεν στην Αμερική και τον Ναβάλνι στη Ρωσία. Βρισκόμαστε στα μισά του δρόμου προς τον παράδεισο". Τζον Λένον, λέμε, Imagine all the people


Πλέον ο Πούτιν δεν χρειάζεται να τον φαρμακώσει, τον φαρμάκωσε ο στόκος Αμερικανός.

Αυτό αποδεικνύει πόσο ανίδεοι είναι οι Αμερικανοί όσον αφορά την Ρωσία.

Το ίδιο και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, που δεν έχουν ιδέα πώς σκέφτονται και νιώθουν οι Ρώσοι. Οι πόρνες των ΜΜΕ ποντάρουν ακόμα σε ένα άλογο που δεν μπορεί να τρέξει και δεν θα κερδίσει ποτέ.

Μακάρι οι δημοσιογράφοι της Δύσης να ενδιαφέρονταν εξίσου καρδιοσπαρακτικά για την τύχη του συναδέλφου τους Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος είναι αιχμάλωτος της Ουάσινγκτον εδώ και 11 χρόνια. Ποιο είναι το έγκλημά του; Κανένα. Απλώς δημοσίευσε υλικό σχετικά με τα αμερικανικά εγκλήματα πολέμου στο Ιράκ στο Wikileaks. Και τώρα τον απειλεί η θανατική ποινή.

Ναι, αλλά οι Αμερικανοί είναι οι καλοί και οι Ρώσοι είναι οι κακοί.


πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ