Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ιτέα : Με μεγάλο ενδιαφέρον , σε κατάμεστη αίθουσα , η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργάνωσε φροντιστήριο της πόλης



ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

Την Τετάρτη στις 5/7/2017 πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ιτέας, στην κατάμεστη αίθουσα του Κυριακοπούλειου – Ηλιοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου η ημερίδα Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, που διοργάνωσε το νέο φροντιστήριο «ΜΑΘΗΣΗ».

Οι ιδρυτές κ. Μιχάλης Ηλιάδης και κ. Δρόσος Σκαρίμπας έθεσαν τους στόχους του νέου φροντιστηρίου. Τόνισαν την ανάγκη για υπεύθυνη και οργανωμένη κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου, αλλά κι την επιδίωξη να δοθεί το κίνητρο σε κάθε μαθητή ώστε να αξιοποιήσει τις δεξιότητες και δυνατότητες του.

Στη συνέχεια ο ομιλητής κ. Τζιαννάκης ανέλυσε διεξοδικά τις προοπτικές των σχολών των Πανεπιστημίων – ΤΕΙ, τις δυνατότητες μεταπτυχιακών προγραμμάτων αλλά και τα επαγγελματικά τους δικαιώματα.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους μαθητές και τους γονείς και η εκδήλωση έκλεισε με τις οδηγίες συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου, την οριστική υποβολή του οποίου όποιος μαθητής το επιθυμεί μπορεί να την κάνει στο φροντιστήριο «ΜΑΘΗΣΗ» και για τους μαθητές της Άμφισσας στο φροντιστήριο «ΠΑΙΔΕΙΑ».




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα φροντιστήρια φροντίζουν για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των παιδιών μας(;)... και το κράτος φροντίζει(;) τα φροντιστήρια να είναι γεμάτα από "πελάτες"!!! Αχ, καημένη δημόσια και δωρεάν Παιδεία που πας!!!