Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Σεισμός από χειροκροτήματα όταν ο Τσίπρας είπε...


Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ξεκινώντας την ομιλία του απάντησε στη χθεσινή "απρέπεια" Σόιμπλε που είπε "λυπάμαι τον ελληνικό λαό", λέγοντας:

Θα ήθελα να πω στον κ.Σόιμπλε, με φιλική διάθεση : να λυπάστε τους λαούς που σκύβουν το κεφάλι"

Τα στήθη των κυβερνητικών βουλευτών φούσκωσαν από περηφάνεια και ακολούθησε σεισμός από το χειροκρότημα

www.olympia.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλα οταν ο αρχηγος ειπε το ονομα του Παυλοπουλου για Προεδρο ουτε οι μισοι δεν χειροκροτησαν {φανηκε ολοκαθαρα στην Τ.V.} γιατι αραγε ? Την εξηγηση την εδωσαν οι ιδιοι αργοτερα , ηθελαν τα παντα να ειναι απο την αριστερα !!!!!

Π.Λ. είπε...

Δυστυχώς ..υπάρχουν και 'αυτοί' που δημοσιολογούν χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους την κρισιμότητα των ιστορικών στιγμών και αδυνατούν να καταλάβουν ακόμα και την ξεκάθαρη ομιλία του ίδιου τους του αρχηγού. Μόνο ως 'γραφικότητα" μπορεί να θεωρηθεί η άποψη ότι η Ελλάδα απέκτησε "αριστερό" ρεύμα με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Ευτυχώς ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αρτηριοσκληρωτικές απόψεις και το IQ του δεν του επιτρέπει να κάνει τα χατίρια των 'κολλημένων" με την μπάλα. Ο στόχος και ο σκοπός της σωτηρίας Ελλάδας και Ελλήνων εν όψη των κρίσιμων διαπραγματεύσεων αλλά και της δυστοπίας που έχει περιέλθει η χώρα ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ!!