Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Σημαντική Ελληνογαλλική συμμαχία στον επιχειρηματικό κόσμο, συμμετέχει στο διαγωνισμό για τις νέες ελληνικές ταυτότητες

Η νέα ταυτότητα θα έχει τη μορφή πιστωτικής κάρτας, θα διαθέτει ηλεκτρονικό κύκλωμα (τσιπ), έγχρωμη φωτογραφία του κατόχου και θα ενσωματώνει την ηλεκτρονική υπογραφή του κατόχου της,



Η INFORM σε συνδυασμό με μιας στρατηγικής σημασίας σύμπραξής της με το Εθνικό Γαλλικό Τυπογραφείο (IN Groupe) ενώνουν τις «δυνάμεις» και την εμπειρία τους στον διαγωνισμό επιλογής αναδόχου για το έργο της έκδοσης των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων υψίστης ασφαλείας.


Με την υπογραφή της INFORM, η οποία είναι επικεφαλής σε αυτήν την κοινοπραξία δημιουργείται αυτόματα ένα ισχυρό σχήμα υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα, το Εθνικό Γαλλικό Τυπογραφείο  που διαθέτει μια μακρόχρονη εμπειρία στην εκτύπωση εγγράφων υψίστης ασφαλείας και παράγει διαβατήρια κρατών για περισσότερα από 14 χρόνια και έχει συνάψει συνεργασίες με 28 διαφορετικές κυβερνήσεις.

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η AUSTRIACARD HOLDINGS αποτελεί έναν οικογενειακό όμιλο επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην ψηφιακή ασφάλεια, τη διαχείριση πληροφοριών και το Internet of Things, υπό τρεις διακριτούς τομείς δραστηριότητας κυρίως στον τομέα-επίπεδο κυβερνητικών εγγράφων και καρτών. Τομέας δηλαδή που αφορά επίσημα έγγραφα πολιτών και  κρατών, τα οποία αποτελούν τα πλέον επίσημα έγγραφα.

Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες, εξυπηρετώντας τις ανάγκες του κρατικού και χρηματοοικονομικού τομέα, του λιανικού εμπορίου αλλά και του κλάδου IoT.  

Ο συνδυασμός της συνεχούς εδραίωσης της εταιρείας στον κλάδο με ένα διαρκώς διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που καλύπτει τις ανάγκες μιας ολοένα και περισσότερο ψηφιακής και κινητής οικονομίας, ο Όμιλος ατενίζει με σιγουριά το μέλλον.

Η στρατηγική της εταιρίας για τον διαγωνισμό

Η AUSTRIACARD έχοντας ως αποστολή να βρίσκεται πάντα στην 1η γραμμή των εξελίξεων, μερίμνησε για το συγκεκριμένο Project να συνεργασθεί με έναν ξεχωριστό συμπαίκτη το Εθνικό Γαλλικό τυπογραφείο (IN Groupe), με τεράστια εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα δεδομένου ότι παράγει διαβατήρια κρατών για περισσότερα από 14 χρόνια και έχει συνάψει συνεργασίες με 28 διαφορετικές κυβερνήσεις.

Ο συνδυασμός της επιτυχίας και τα εχέγγυα

Από τη συνεργασία και το συνδυασμό των 2 πλευρών, αναμένονται εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς πέρα από την εμπειρία που θα «προσφέρει» το Εθνικό Γαλλικό τυπογραφείο, η AUSTRIACARD και η INFORM, είναι αντίστοιχα ο πλέον έμπειρος όμιλος εταιριών σε δημιουργία καρτών, security printing και chips.

Η επικείμενη συνεργασία έχει όλα τα εχέγγυα για να οδηγηθεί στην επιτυχία, αφού συνδυάζει την εμπειρία, τη γνώση και ένα πολύ ισχυρό portfolio.

Μια στιγμή ξεχωριστή για μια ελληνικών συμφερόντων εταιρία

Η INFORM LYKOS , μια ελληνική εταιρία,  θα κληθεί να ηγηθεί του σχήματος αναλάβει ένα τόσο μεγάλο Project.  Έργο, το οποίο μέσα στην 15ετία έχει προϋπολογισμό τα 515.000.000.

Πως θα είναι η μορφή της νέας ταυτότητας

Η νέα ταυτότητα θα έχει τη μορφή πιστωτικής κάρτας, θα διαθέτει ηλεκτρονικό κύκλωμα (τσιπ), έγχρωμη φωτογραφία του κατόχου και θα ενσωματώνει την ηλεκτρονική υπογραφή του κατόχου της, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει το πρότυπο eIDAS που προωθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Στην πράξη, η νέα ταυτότητα θα αποτελέσει για τους Έλληνες, εκτός από έγγραφο ταυτοποίησης του προσώπου, το κλειδί των συναλλαγών από απόσταση με το ελληνικό Δημόσιο (και όχι μόνο).

Η βασική αρχή και η  αποστολή της AUSTRIACARD, είναι να βρίσκεται  πάντα στην 1η γραμμή των εξελίξεων στην πληροφορική και τις επικοινωνίες, παρέχοντας στους πελάτες της λύσεις αιχμής που θα τους βοηθήσουν να ξεχωρίσουν στον αντίστοιχο κλάδο τους.


Με δραστηριότητα σε 50 χώρες, η εταιρία έχει  οικοδομήσει τις επιχειρήσεις της πάνω στα θεμέλια της ασφάλειας, της τεχνολογίας, της εξαιρετικής εξυπηρέτησης αλλά και της βιώσιμης ανάπτυξης ενεργώντας με σεβασμό προς την κοινωνία και το περιβάλλον.


Πηγή: skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: