Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Με παρέμβαση του πρ. Αντιδημάρχου Νεκτάριου Μίχου θα εφοδιαστούν με 40 tablets μαθητές της Δεσφίνας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και πίνακας

Επειδή κάθε μέρα για τους μαθητές μας είναι πολύτιμη και επειδή δεν είδα μεγάλη προθυμία να υλοποιηθεί η πρόταση που έκανα πριν τρεις εβδομάδες…


Ζήτησα από μεγάλες εταιρείες της περιοχής, που πάντα βοηθούν, να διαθέσουν τάμπλετ για τους μαθητές που χρειάζονται.

Αμέσως ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Έτσι γρήγορα και απλά εξασφαλίστηκαν περίπου 40 σύγχρονες συσκευές για μαθητές Λυκείου – Γυμνασίου και Δημοτικού της Δεσφίνας. Θα διατεθούν άμεσα στα σχολεία κι αυτά ξέρουν πώς και πού να τις διαθέσουν.

Θα αναφερθώ εκτενέστερα κατά την παράδοση στους δωρητές, μέχρι τότε απλά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Nektarios Michos

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το παιδί του λαού καθάρισε. Οι καλές μας εταιρίες ξοδεύτηκαν και έχουν κάθε λόγο τώρα να μας ζητούν να μείνουμε με το στόμα κλειστό για όσα κάνουν στην περιοχή μας. Α, θα απλώσουν το χέρι τους και στα σχολεία;

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σου και ντροπή σας. Μαθαίνεται και τα παιδιά απο μικρά να δέχονται όταν πάνε να τα βιάσουν να χαλαρώνουν και να κοιτάνε πως θα το απολαύσουν ή για το πιο μίζερο και λιγούρικο των πολιτών του Δήμου Δελφών, πως θα αρπάξουν και αυτά κανένα κοκαλάκι. Να τα μάθετε να μην επιτρέπουν σε κανένα να τα βιάζει, να του κόβουν τα χέρια απο την ρίζα, ούτε λόγος. Βιάζουν τον τόπο τους , τα καταδικάζουν να γίνουν οικονομικοί μετανάστες όταν φτάσουν να ψάχνουν για δουλειά, τους απαξιώνουν το σπίτι που θα τους αφήσουν για το οποίο έχυσαν ιδρώτα οι πρόγονοί τους και τα εκπαιδεύουμε να λένε και ευχαριστώ. Ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για τη συγκεκριμένη Γερμανική εταιρεια Η οποία ήθελε νερό τζάμπα από τον Δήμο και απείλησε ότι αν της κόψουν το νερό (που δεν πήγαινε να πληρωσει) θα το πει στην Μέρκελ να κάνει ντα τον Δήμο?

Ανώνυμος είπε...

Μέγα Χωριγοί-Δωρητές τάμπλετ
Μυτιλιναίος: 10 τάμπλετ
Ιχθυοκαλλιέργειες : 10 τάμπλετ
Ανεμογεννήτριες: 10 τάμπλετ
Βωξίτες: 10 τάμπλετ

Καλή Ανάσταση, μην ξεχάσετε τις λαμπάδες μας παιδιά

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σε ποιους λέτε ακριβώς (;) και εσείς που θέλετε να ντραπούν αυτοί που προσφέρουν στον τόπο τι έχετε προσφέρει εκτός από τις παραφιλολογίες σας; Ντροπή στις επιχειρήσεις που προσφέρουν εργασία; (στο χέρι μας είναι να τις διαπραγμευτούμε).
Ντροπή σε αυτούς που δεν έχουν ανάγκη και νοιάζονται για τον τόπο και τους ανθρώπους του; Η ντροπή, αγαπητοί μου, είναι όλη δική σας. Σηκωθείτε από τον καναπέ και προσφέρετε...δεν υπάρχει χρόνος για φιλόσοφους πια. Μόνο για πράξεις!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΧΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε ανθρώπους που βάζουν το εγώ του κάτω από το κοινό καλό και ενεργούν για το όφελος των πολλών.
Μπράβο.
Τελικά ο π.αντιδήμαρχος βρήκε των χώρο που μπορεί να λειτουργήσει πραγματικά. Μάλλον δεν το είχε με την διοίκηση και τώρα που έχει χρόνο έχει ιδέες που προσπαθεί να τις κάνει και πράξη.
Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος μπορεί ας βάλλει πλάτες.Οτιδήποτε προσφερθεί τόπο θα πιάσει!
Μπράβο Νεκτάριε.