Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Ανεμογεννήτριες - Δεν είναι αστείο, ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ....



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΟΛΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ...ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ! Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ! ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Αναπτυξη τουρισμος θεσεις εργασιας-ανεμογεννήτριες ιχθυοκαλλιέργειες χυτά εξόρυξη-αδιαφορία πολιτών συναλλαγή με τα συμφεροντα ψηφοι στις εκλογες διαπλοκή και ωχ μωρέ αδελφέ μου άσε με στην ησυχία μου εγώ θα σώσω την κατάσταση άσε με και ξεκίνησε και το κυνήγι

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ (ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΠΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ)!

ΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω σημειωνω το χάλι μας το μαυρο και το μαύρο μέλλον των επόμενων γενιών στη Φωκίδα με την αναπτυξη που θα φερουν οι προπέλες αλλά εσύ τοποπαρατηρητή μάλλον είσαι ήδη υπερ της αναπτυξης που φερνουν οι απε εισαι πισω απο το βουνό κι ακόμα να φτασεις ουτε πρόκειται

Ανώνυμος είπε...

Τις ανεμογεννητριες τις ειχαν εφευρει οι Αρχαιοι προγονοι μας γι αυτο και δεν τις ενοχλει καθολου το Δελφικο τοπιο !!!!

Ανώνυμος είπε...

4:54, μπράβο που δίνεις την ευκαιρια να καταλαβει ο κοσμος ποσο κορόιδο εχει πεσει απο συκοφαντες σαν και εσενα. εχω παρακολουθησει το συλλογο καρτερια και μπορω να σου πω οτι εισαι αθλιος συκοφαντης και μπραβο στο μπλογκ που εβγαλε το σχολιο σου. ο συλλογος καρτερια εχει δημοσιευσει κατα καιρους οτι υποστηριζει και το έχει καταθεσει εγγραφως προς καθε αρχη στις αντιπροτάσεις και στις καταγγελιες. οποιος θελει να καταλαβει ποσο ψευτης και συκοφαντης εισαι και ποσο βλάκας και κορόιδο είναι όποιος έχει πιστέψει και έχει διαδώσει τέτοια ψέματα εις βάρος του ίδιου του συμφέροντός του, ας ψάξει, ας ρωτήσει, ας διαβάσει, και τότε θα έχει άποψη και για το σύλλογο καρτερια και για εσένα και τους όμοιούς σου.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=X40S1Ar-4Fs

Ανώνυμος είπε...

οι κολώνες της ΔΕΗ υποβαθμίζουν το τοπίο 3:51. Γι΄αυτό σε όλο τον δυτικό κόσμο και κυρίως στις δυτικές περιοχές, σε όλο και περισσότερες περιοχές και ΚΥΡΙΩΣ σε αυτές που στοχεύουν στον τουρισμό, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΩΝΕΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΤΕ Ή ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗ, ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΠΛΆ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΣΟΥ ΕΘΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ. ΑΣΤΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ 4:54. Ο 10:10 ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΚΟΙΤΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΑΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΉΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ. ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΝ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ. ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ (ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΥΠΟΥΛΑ) ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ, ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΛΩΤΣΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΝΤΟΠΙΟΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΊΘΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. ....... ΡΕ ΣΥ 10:10 ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΣΕ ΚΟΒΩ, ... Ή ΠΟΛΥ ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΧΕΙΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.