Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Αγώνας Beach Volley Γυναικών - Δευτέρα 27 Αύγουστος 18:30 στο Μαϊάμι , "Γαλάζια Νύχτα 2018" Ιτέα



Τέσσερις κορυφαίες αθλήτριες του Beach Volley θα έχουμε την τιμή να παρακολουθήσουμε σε ένα μοναδικό αγώνα στην πλαζ του Μαϊάμι στις 18:30!
Μετά τον αγώνα οι αθλήτριες θα παίξουν ένα φιλικό αγώνα επίδειξης με αθλήτριες από τον Αθλητικό Σύλλογο Ιτέας (Α.Σ.Ι.) ο οποίος είναι και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης!
Λίγα λόγια για τις αθλήτριες
Μετά το χάλκινο μετάλλιο στον Άγιο Νικόλαο, Δήμητρα Καραγκούνη και Θεοδώρα Σαρακατσάνη κατέκτησαν την πρώτη θέση και στο χρυσό μετάλλιο στο Κ22 Juniors Final στο Anima Club στην Ανάβυσσο. Αντίστοιχα με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος έφυγε από την Αρχαία Ολυμπία η Πένυ Καραγκούνη μαζί με την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου!

Δηλώσεις- Βιογραφικό :
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΠΕΝΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ:
- 2013 ΑΣΗΜΕΝΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΜΕΡΣΙΝΗ (ΤΟΥΡΚΙΑ)
- 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
- 2016 , 20Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
- 125 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΫ (ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ )
- 106 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΛΑΣ (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ,ΝΕΑΝΙΔΩΝ,ΓΥΝΑΙΚΩΝ)
- 2018, ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ.
ΔΗΛΩΣΗ:
Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ) ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ Ο Εμπορικός-Εξαγωγικός Σύλλογος ΙΤΕΑΣ με τον Σύλλογο Καταστηματαρχών και Συναφών Επαγγελμάτων Ιτέας – Κίρρας «Ο Ποσειδών» ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΡΩΓΟΙ ΣΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ:
- 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ-19
- 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ-22
- 2018: ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ
- 2018: ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-22 (ΑΝΑΒΥΣΣΟ)
ΔΗΛΩΣΗ:
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ Κ-22 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ. ΤΟ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΫ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΫ . ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Εμπορικό-Εξαγωγικό Σύλλογο ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ στον Σύλλογο Καταστηματαρχών και Συναφών Επαγγελμάτων Ιτέας – Κίρρας «Ο Ποσειδών» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ.







Δεν υπάρχουν σχόλια: