Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Viral πράξη αγάπης: Μια αστυνομικός θήλασε υποσιτισμένο μωρό που έκλαιγε [εικόνα]



Μια «χειρονομία αγάπης» έκανε μια αστυνομικός στην Αργεντινή όταν άκουσε ένα μωρό να κλαίει επειδή πεινούσε. Αποφάσισε να το θηλάσει.
Η Τσελέστε Άιλα, θήλασε το υποσιτισμένο βρέφος και το γεγονός αποθανατίστηκε με αποτέλεσμα η φωτογραφία να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Άιλα έκανε την βάρδια της την Τρίτη στο νοσοκομείο Sor María Ludovica στο Μπουένος Άιρες, όταν οι κοινωνικοί λειτουργοί έφεραν το μόλις 6 μηνών μωρό μαζί με τα πέντε αδέρφια του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Clarin. Τα παιδιά ήταν όλα υποσιτισμένα και οι κραυγές του μωρού ώθησαν την Άιλα, μια μητέρα ενός νεογέννητου μωρού, να κάνει κάτι.
Με την άδεια του προσωπικού του νοσοκομείου, ανέλαβε δράση και παρηγόρησε το μωρό, θηλάζοντάς το μέχρι να σταματήσει να κλαίει. Ένας από τους συναδέρφους της, συνέλαβε αυτή την ιδιαίτερη αλληλεπίδραση σε μια φωτογραφία.
«Θέλω να κάνω δημόσια αυτή την χειρονομία αγάπης που έκανες σήμερα με αυτό το μωρό, το οποίο δεν γνώριζες, αλλά για το οποίο δε δίστασες να ενεργήσεις σαν μητέρα» έγραψε ο Μάρκος Χερέντια, που δημοσίευσε την φωτογραφία στο Facebook. «Τέτοια πράγματα δεν βλέπεις κάθε μέρα».
Η φωτογραφία φυσικά έγινε viral, συγκεντρώνονται πάνω από 111.000 κοινοποιήσεις, με χιλιάδες άτομα από όλο τον κόσμο να επαινούν την Άιλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: