Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΙΤΕΑ: ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ

 
Δεύτερη μεγάλη επιτυχία της Ακαδημίας Ταεκβοντο Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας μέσα σε διάστημα 2 μηνών! Μετά το Αργυρό Μετάλλιο της Λεμονιάς Ματσούκα στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Ταεκβοντο στο Ωραιόκαστο Θεσσ/νικης η αθλήτρια μας Ευγενία Αγγελίδη (Μαύρη Ζώνη - 1 DAN) της σχολής της Ακαδημίας μας της Ιτέας Φωκίδας χαρίζει με την συμμέτοχη της στο Α Πανελλήνιο Κύπελλο 2012 το Χάλκινο Μετάλλιο κατακτώντας την 3η θέση!!!
Στο Πανελλήνιο Κύπελλο 2012 που διεξήχθη φέτος στον Πολύγυρο Χαλκιδικής η προπονήτρια Ταεκβοντο κ. Ελένη Ανδρέου κατέβασε 2 εξαιρετικούς αθλητές την Ευγενία Αγγελίδη απ την σχολή του συλλόγου μας της Ιτέας και τον Άκη Γκόλφη από την σχολή του συλλόγου μας της Παραλίας Διστόμου, πρωταθλητής μας Άκης Γκόλφης έπαιξε σε κατηγορία μεγαλύτερη εξαιρετικά αλλά αυτό ενώ του προσέφερε εξαιρετική αγωνιστική εμπειρία τον άφησε για 1 πόντο έξω απ τα μετάλλια! Μόνο ένας ικανότατος αθλητής θα μπορούσε να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία βέβαια όπως ο Άκης Γκόλφης!
Συγχαρητήρια στην Ευγενία Αγγελίδη και καλή της καριέρα στους επικείμενους αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο όπου πάντα ο σύλλογος μας συμμετέχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: