Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ 

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΓΣΕΕ) 

ΑΡΙΘ.ΚΑΤΑΧ. ΕΙΣ ΒΙΒΛ.ΠΡΩΤΟΔ.ΠΑΡ/ΔΟΣ 228/50 

ΕΔΡΑ: ΑΜΦΙΣΣΑ – 33100 – ΚΟΤΤΟΡΟΥ 23  

ΤΗΛ & FAX:22650 23048 

Να δώσουμε τέλος στα ψέματά τους! Να μη ζούμε με αυταπάτες!  

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ, στις 11,30 πμ  

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ Ι.Κ.Α. της Άμφισσας 

  

 

  Μας έχουνε γανώσει τ’ αυτιά ότι ζούμε στη χώρα της ευδαιμονίας. Κουραστήκαμε να ακούμε από τους νυν και πρώην κυβερνητικούς ότι ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, αλλά αυτοί θα πράξουν για το καλό μας. Όποιο κανάλι και αν ανοίξεις βρέχει πενηντάευρα. Έχουμε να λαμβάνουμε από παντού. Από αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Επιταγές και επιδοτήσεις για όλα και για όλους. Ότι πάρεις τζάμπα!!!!!!   

    Τζάμπα παιδεία! Με έναν σκασμό λεφτά για σχολικά. Με πετρέλαιο από το σπίτι (για να δουλέψουν τα καλοριφέρ) μιας και οι εντολές από τους δήμους είναι σαφείς: ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ   

   Τζάμπα υγεία!  Τι… και αν και πληρώνουμε οι εργαζόμενοι κάθε μήνα κρατήσεις για την υγεία και οι συνταξιούχοι 6% από τις συντάξεις τους. ΔΕΝ υπάρχει πλέον ΙΚΑ (όπως λίγα χρόνια πριν, με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων, πρωί απόγευμα, με εργαστήρια).- ΔΕΝ έχουμε νοσοκομείο με γιατρούς και προσωπικό.  - ΔΕΝ  έχουμε Αγροτικούς με υποβαθμισμένα Κέντρα Υγείας (πρωινάδικα) Υπάρχει όμως ΤΟΜΥ με 1 (!!!!) μόνο γιατρό ….και ΕΟΠΠΥ όπου οι 2 τουλάχιστον γιατροί (από τους 5) δηλώνουν ότι δεν έχουν ραντεβού από την 1η του μηνός!!!  

   Δεν φτάνουν όλα αυτά, μας βάζουνε και τον προσωπικό γιατρό!! Που για να τον βρείς και για να γραφτείς πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη.  

  Στη Φωκίδα δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμοι γιατροί από τους 5 που είχαν ενταχθεί στο σύστημα για να καλύψουν 30000 περίπου ασφαλισμένους !!!  

 

Φτάνει πια στην κοροϊδια.  

 

  • Να μοιράζουν «δήθεν» χρήματα και εμείς να γυρνάμε απ τη λαϊκή με   το καλάθι μισοάδειο.  
  • Να τελειώνει το εισόδημα μας πριν ακόμη πληρωθούμε. 
  • Να μας πιάνουν από τώρα οι κρυάδες όταν σκεφτόμαστε πως θα ζεσταθούμε το Χειμώνα.  
  • Να περικόπτουμε τα φάρμακά μας για να έχουμε να φάμε.  Να πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής (για την υγεία) και υγεία να μην έχουμε. 

   Τώρα είναι ανάγκη όσο ποτέ να εμπιστευτούμε τη δική μας δύναμη, να οργανώσουμε την αντεπίθεσή μας. Είμαστε σε θέση μάχης, με κάθε φορέα, με κάθε πολίτη του νομού μας να συγκρουστούμε με αυτή την πολιτική, γιατί  Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ για να μπορεί να την κατέχουν μόνο οι έχοντες. 

     Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ και χορηγείτε από το κράτος σε όλους  

   ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ (Παθολογική, καρδιολογική). Να σταματήσουν τα «μπαλώματα» με γιατρούς από το ΚΥ Ιτέας και με αποσπάσεις από άλλα νοσοκομεία, άλλων νομών. Να γίνεται εγγραφή φαρμάκων και στο νοσοκομείο.  

            ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΕΟΠΥΥ και ΤΟΜΥ. Να επαναλειτουργήσουν ξανά τα ιατρεία και τα μικροβιολογικά εργαστήρια του πρώην ΙΚΑ.  

      Να καταργηθούν οι απαράδεκτες κυβερνητικές αποφάσεις για τον προσωπικό γιατρό και τα πρόστιμα.   

Να ελεγχθούν τα «παραμάγαζα» που στήνουν επιτήδειοι στον ΕΟΠΥΥ αξιοποιώντας δημόσιες δομές προκειμένου να κερδίζουν!!!  
Όλοι και όλες ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΚΤΩΒΡΗ, στις 11:30 

έξω από το πρώην Ι.Κ.Α. Άμφισσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: