Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΙΤΕΑ: ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2ος ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ!



2ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΚΑΙ 10ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ "ΓΙΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΥ CASSINI ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ"

Ανακοινώθηκαν πριν λίγες ήμερες από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Φυσικής-εργαστήριο Αστροφυσικής, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και για τις τρεις βαθμίδες εκπαίδευσης (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο) που αφορούν τη 2η βαθμίδα, το Γυμνάσιο και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Νομό μας και ιδιαίτερα για την πόλη της Ιτέας.

Δεύτερος Πανελλήνιος νικητής, αναδείχτηκε ο Βύρωνας Γ. Παπαδόπουλος, μαθητής της Β΄ τάξης του Γυμνασίου Ιτέας.

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοίνωσε ότι θα βραβεύσει τους νικητές του διαγωνισμού, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του Πανεπιστήμιου.
Η οργανωτική επιτροπη του διαγωνισμού που εδρεύει στη NASA ανακοίνωσε με τη σειρά της, ότι οι νικήτριες εργασίες θα δημοσιευτούν επώνυμα και με τη φωτογραφία των νικητών στην ιστοσελίδα της NASA για τον ΚΡΟΝΟ: http://saturn.jpl.nasa.gov

Καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία Βύρωνα!



11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βύρωνα! Νίκη, να τον καμαρώνεις! Αυτά χρειαζόμαστε στον τόπο μας: ανθρώπους που να μπορούν να διακριθούν και να σπρώξουν τον κόσμο μας παραπάνω. Χωρίς μιζέριες και χαμηλοθωριές. Και μήν επιτρέψεις Νίκη στον κάθε 'επίσημο' τώρα που θα το μάθει, να θελήσει να 'εξαγγείλει' δημόσια τα συγχαρητήριά του. Και στον Γαλαξία Βύρωνα!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΡΟΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ? ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο.Αξίζει τελικά σε τούτο τον τόπο να εστιάζουμε περισσότερο στα έργα του <> και όχι στα έργα του <>.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Βυρωνα!Η τρελα σου για τα αστρα και τους πλανητες να σου δωσει ωθηση να φτασεις πολυ ψηλα.Οι καθηγητες των σχολειων αραγε ασχολουνται καθολου με τα ενδιαφεροντα των παιδιων ή τους νοιαζει μονο η οξεια και το προσημο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΒΥΡΩΝΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ!!!ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ 'ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ'....ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ.ΤΟ 'ΘΕΜΑ' ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ....
ΜΠΡΑΒΟ ΒΥΡΩΝΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ ΜΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΞΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.
ΕΥΤΥΧΩΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ , ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΒΥΡΩΝΑ , ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ-ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.
ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ .....ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ-ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΜΙΛΤΟΣ-ΒΑΣΩ είπε...

Μπράβο Βύρωνα!Η βράβευση αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για την επίτευξη των στόχων σου.Η ταπεινότητα ,η ευγένεια,η απλότητα,η μετριοφροσύνη που σε χαρακτηρίζουν είναι προσόντα στην σημερινή εποχή.Στηρίξου στους γονείς σου γιατί μόνο αυτοί μπορούν να ενστερνιστούν τα ονειρά σου,τις ανησυχίες σου και να είναι αρωγοί στις προσπαθειές σου.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στο παλικαρι! Η κοινωνια της Ιτεας θα παει στην βραβευση,η αντιδημαρχος,οι δημοτικοι συμβουλοι,ή ειναι μονο για το ''ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ''.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΥΡΩΝΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΣΟΥ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ" ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ

anemos είπε...

Μπράβο Βύρωνα... Και εις ανώτερα! Εύχομαι ολόψυχα συγχαρητήρια!!!