Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση του βουλευτή κ. Ι.Μπούγα με τον Υπουργό Περιβάλλοντος

«Για ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης της κατασκευής του παραλίμνιου αγωγού στους οικισμούς πέριξ της Λίμνης Μόρνου και των Φυλακών Μαλανδρίνου.»





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Νομό Φωκίδας τον κάνατε τόπο εκτοπισμένων , φυλακισμένων και σκουπιδότοπο... αποκλεισμένο από τον υπόλοιπο κόσμο .
Την στιγμή που η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κατοχυρώνει διεθνές σήμα αναγνώρισης της Περιφέρειας σε σχήμα καρδιάς, έχουσας στο κέντρο της τα ιερά των Δελφών , η Φωκίδα είναι αποκλεισμένη και από θάλασσα ( κλειστός Ισθμός της Κορίνθου) και από ξηρά ( Διαγώνιος ) .
Οι λοιποί δρόμοι από Αθήνα καθαρίζονται από χιόνια μέχρι το χιονοδρομικό Αράχωβας λες και στο βάθος της κοιλάδας του Πλείστου ποταμού ζούν οι «καταραμένοι νεάντερνταλ».
Η καρδιά (το σήμα που επέλεξε ο Περιφερειάρχης και οι σύμβουλοι του ) , είναι αγγείο που αιματώνει όλα τα υπόλοιπα όργανα και επικοινωνεί μ'αυτά απ ευθείας με τις αρτηρίες. Κατ' αντιστοιχία λοιπόν η καρδιά της Στερεάς που είναι οι Δελφοί είναι καρδιά προβληματική και έχει υποστεί ανεπανόρθωτο έμφραγμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο πατήρ Σκρεκας επί ημερών του στην ΛΑΡΚΟ έβαλε κι αυτός το χεράκι του στην διάλυση της μοναδικής για τη χώρα εταιρείας στον κλάδο της. Σακαφλιας βολευτης απ'τα Τρίκαλα

Ανώνυμος είπε...

παλι φωτογραφιες ο μπουγας. καλα δε βαρεθηκες ρε γιαννη;